Tek.no

Nyhet

Akam på flyttefot

Tilbake i gamle lokaler - nesten.

Akam.no
22 Okt 2012 14:05
annonse

Som noen av våre lesere sikkert har fått med seg, er Akam og hele resten av Tek-nettverket på flyttefot. I omkring halvannet år har vi holdt til i Hieronymus Heyerdahlsgate 1, men fra og med i dag er vi tilbake i Akersgata 28 A (A28 blant venner), hvor vi holdt til før forrige flytting. Jepp, adressen er den samme, men vi sitter nå en etasje over der vi satt tidligere.

Slik ser Drift sitt område ut akkurat nå.Foto: Akam.no

Fredag ble nesten alt av redaksjon, salg, administrasjon og teknisk pakket ned, og i dag er oppakkingen begynt. Gamle møterom skal rives ned, og testrom bygges, før ting er helt i normal gjenge igjen. De gamle testrommene fra A28 er for lengst revet, så enn så lenge bruker vi de samme testrommene som vi har brukt det siste året eller så.

Her skal det bli testrom for Hardware og Akam. Hardware nærmest vinduet, og veggen skal gå fra betongsøylen ved vinduene til høyre, til kanten på hyllene til venstre i bildet.Foto: Akam.no

Mer

De nye testrommene vil ikke bli like avanserte som de vi hadde tidligere i A28 - borte er elektromagnetisk skjerming, lyddempede vegger, egen lufttilførsel og doble dører - men til gjengjeld ble de mye større enn før. Akams testrom blir for eksempel litt bredere enn før, og over dobbelt så langt. Hele 7 meter langt skal det bli, men de siste tre meterne vil bli okkupert av produktfotoriggen vår. Likevel er det håp om at det nye testrommet skal sette oss i stand til å teste lengre brennvidder enn før, noe som var et problem i det gamle testrommet med en lengde på beskjedne tre meter.

Her skal Akam og hardware bo, ennå så lenge - snart er dette området nye testrom.Foto: Akam.no

Mer

Nedenfor ser du disse og noen flere bilder av tilstanden i Tek-redaksjonen akkurat nå.

annonse

Les også