Til hovedinnhold
NyhetAcer lanserer fargesprek verdensnyhet

Acer S277HK: Fargesprek verdensnyhet

Nå kommer endelig skjermen med ultrahøy oppløsning over HDMI-kontakten.

Acer

Acer er på banen med en ganske så spennende 27-tommers skjerm med en litt deilig annerledes design. På Acer S277HK får du nemlig en asymmetrisk fot og en særdeles tynn ramme rundt panelet.

Foten, og rammen for selve skjermen, er laget i støpt aluminium. Siderammene er videre såpass beskjedne at dette fremstår som en veldig fin skjerm til bruk i et flerskjermoppsett.

På baksiden av skjermen er det dog ikke brukt aluminium. Her er det hvit plast som får regjere, så om du så for deg den reneste iMac-klonen må du nok speide videre.

Bedre farger og bedre bildeflyt

Selve panelet har UHD-oppløsning, altså 3840 ganger 2160 punkter. Panelet er videre av IPS-typen, noe som gjerne foretrekkes for dem som vil ha bedre bildekvalitet enn det vi ofte finner på standard TN-paneler.

Med HDMI 2.0 er du sikret en god bildeflyt på kjøpet. Med 18 gbit/s tilgjengelig er den solide oppløsningen god innenfor å kunne drive en UHD-skjerm i 60 Hz-modus, noe en tidligere har måtte se mot DisplayPort for å få til.

Skjermen kommer på markedet i desember og skal ha en veiledende pris på 699 Euro. I norske kroner er dette snaut 6000, men om dette beløpet også inkluderer moms er ukjent. Registrerer du deg på Prisguide.no vil vi sende deg en e-post så snart prisene er klare.

Trenger du noe enda heftigere?
LG slipper svær 4K-skjerm for de kravstore »

(Kilde: Acer)

annonse