Til hovedinnhold

Dette er mobilene leserne vil ha

Sjekk hvilke telefoner brukerne av Prisguide.no er mest opptatt av akkurat nå.

Vår Prisguide.no-tjeneste inneholder priser på alt fra TV-er og hvitevarer til nettbrett, mobiltelefoner og all verdens tilbehør. I tillegg til å kunne sammenligne prisene mellom nettbutikker, kan du også sette opp varsling slik at du får beskjed når et produkt kommer på lager – eller faller under et gitt prisnivå.

Vi har sjekket hvilke fem smartmobiler som det søkes mest etter for øyeblikket:

Her er oversikten – med den mest populære modellen helt til slutt:

5. Sony Xperia Z1

På femte plass finner vi fjorårets toppmodell fra Sony, Xperia Z1. Dette er fortsatt en svært god telefon, og ettersom den har sunket med godt over 2000 kroner siden lanseringen er den nå et veldig bra kjøp.

Xperia Z1 har en fantastisk flott 5-tommers skjerm, den har stilren design og gode spesifikasjoner – og den er vanntett.

Les testen av Sony Xperia Z1 »
Sjekk pris og detaljer på Sony Xperia Z1 i Prisguide »

Foto: Kurt Lekanger, Amobil.no

4. Sony Xperia Z1 Compact

Sony Xperia Z1 Compact er den første virkelig avanserte Android-toppmodellen i «mini-størrelse« vi har sett på lenge. Skjermen er bare litt større enn den i Apples iPhone 5. Og i likhet med Z1 (eller i motsetning til iPhone), er telefonen fullstendig vanntett og kan brukes i ruskevær uten å ta skade av det. Dette er det beste Android-alternativet til iPhone.

Les testen av Sony Xperia Z1 Compact »
Sjekk pris og detaljer på Sony Xperia Z1 Compact i Prisguide »

Foto: LG

3. LG G3

På tredje plass finner vi LGs nye toppmodell, G3. Telefonen er toppspesifisert fra innerst til ytterst. Dermed konkurrerer den naturlig med de tre årsferske Android-toppmodellene fra Samsung, Sony og HTC.

Telefonens største skrytepunkt er muligens skjermen. Den er 5,5 tommer stor og er voldsomt høyoppløst, med sine 2560 x 1440 piksler. Et annet punkt som skiller G3 ut fra mengden er det spesielle kameraet. Her styres fokuseringen av en laserdiode. Målet skal være presis og rask fokusering, noe vi også ser at G3 har. Alt i alt mener vi LG G3 er en av årets aller beste mobiltelefoner, i hvert fall så langt.

Les testen av LG G3 »
Sjekk pris og detaljer på LG G3 i Prisguide »

Foto: Samsung

2. Samsung Galaxy S5

Den nest mest populære telefonen blant Prisguide-brukerne er Samsung Galaxy S5 – den nyeste toppmodellen fra den Sør-Koreanske elektronikkgiganten.

Telefonen er vanntett, og den har fått pulsmåler og fingeravtrykkssensor. Spesifikasjonene er veldig gode, og telefonen har masse utstyr og funksjoner – selv om det ikke holdt til en topplassering i Amobils test.

Les testen av Samsung Galaxy S5 »
Sjekk pris og detaljer på Samsung Galaxy S5 i Prisguide »

1. Sony Xperia Z2

Sonys Z1-etterfølger Xperia Z2 er vanntett, i likhet med forgjengeren, og den har endelig fått en skjerm uten den irriterende plastfilmen.

Da Amobil testet telefonen i april gikk den helt til topps på listen over de beste telefonene vi har testet. Og der befinner den seg fortsatt. Kanskje ikke så rart da at det er nettopp Xperia Z2 Prisguide-brukerne søker aller mest etter?

Vi har praktisk talt ingenting å utsette på Xperia Z2. Telefonen har alt, og har fått noen veldig smarte nye muligheter sammenliknet med forrige generasjon Xperia. Bunnsolid ytelse og brukeropplevelse hører til.

Les testen av Sony Xperia Z2 »
Sjekk prisen og detaljer på Sony Xperia Z2 i Prisguide »

Lurer du på hvilken mobiltelefon som er best?
Her er topplisten med alle telefonene Amobil har testet »

(Kilde: Oversikten er hentet ut fra prisguide.no den 18. juli klokken 11:45)

annonse