Walkman og Cybershot i samme mobil?

Sony Ericsson har i dag lansert den nye Walkman-mobilen W902. Dette skal være telefonen for deg som vil ha alt, og ikke liker kompromisser. Både MP3-spilleren og kompaktkameraet kan du trygt la ligge hjemme, ifølge Sony Ericsson.

Produsenten tar godt i og kaller lydopplevelsen en revolusjon, med klar lyd og dramatisk rikere bass enn tidligere telefoner fra Sony Ericsson. Telefonen skal ha samme lydkvalitet som W980, som snart kommer i butikkene. I salgspakken finner du produsentens beste hodesett, HPM-77, med en skjerm som viser hvilken sang du hører på.

8 GB musikk

I selve telefonen er det 25 MB lagringsplass tilgjengelig, noe som lar deg lagre omtrent ingenting. Heldigvis følger det med en minnebrikke med 8 GB lagringskapasitet, noe som lar deg lagre en hel del musikk.

Egne musikktaster er også på plass, og du kan alternativt riste på telefonen for å styre musikken. I vanlig Walkman-stil er Track-ID på plass, en funksjon som forteller deg hvilken sang du hører på radioen eller andre steder rundt deg.

Også en Cybershot?

Kameraet i W902 knipser bilder i opptil fem megapikslers oppløsninger, og har autofokus så vel som funksjoner som Bestpic, bildestabilisator og fotolys. W902 kunne dermed like gjerne vært plassert i Cybershot-porteføljen.

Skjermen i telefonen måler 2,2 tommer, og viser en oppløsning på 240 x 320 piksler. Det gjør at du bør kunne titte på bilder i W902 med en grei oversikt og detaljrikdom. Skjermen er også ekstra beskyttet mot riper.

Telefonen byr også på støtte for de raskeste internetthastighetene du finner i norske mobilnett i dag. Både super-3G og Edge er på plass, slik at du alltid får maksimal hastighet. Om du reiser mye til utlandet setter du kanskje også pris på at W902 støtter alle fire GSM-nettene.

W902 skal bli tilgjengelig i årets fjerde kvartal, og dermed kanskje i tide for årets julehandel. Av fargevarianter kan du velge mellom svart, vinrød eller grønn. Prisen er foreløpig ukjent.

(Kilder: Sony Ericsson)

Les også
Sony Ericssons radiosjefmobil er klar
Les også
Sony Ericsson C902
Les også
Kodak-mobilen er lansert
Les også
Sony Ericsson C905
annonse