Tek.no

Nyhet

Forumet runder 10 millioner

11 Des 2007 14:59

Diskusjon.no rundet søndag kveld kveld den ekstreme summen av 10 millioner innlegg. Litt spesielt var det at dette skjedde på bursdagen til Tor Henning Ueland - kjent som vår allvitende forumguru.

Brukeren som postet det magiske innlegget nummer ti millioner var Anixion, som kan vente seg en Corsair TX 650 Watt strømforsyning levert av Komplett.no i posten.

Vi gratulerer den heldige og takker samtidig alle som bidrar til å skape norges beste forum!

Forumet er en utømmelig kilde til informasjon, underholdning og glede - og la oss ta en titt på noe av det som har skjedd på forumet i det siste.

Gavekort er populært

Bokklubben.no har i flere måneder hatt en kampanje der nye medlemmer får et gavekort på 750-1000 kroner. På nettstedet kan man melde seg inn i opptil 14 bokklubber, noe som gjør det mulig å få gavekort på opptil 14 000 kroner.

Dette vet selvsagt forumbrukerne å utnytte, og det i stor skala. Tråden om emnet har i skrivende stund fått over 3700 svar. Skal vi tro på hvor mange gavekort brukerne hevder å ha mottatt, er totalsummen for alle gavekortene (etter en rask og noe unøyaktig regning) på over 1,5 millioner kroner.

Så gjenstår det bare å se om alle som benyttet seg av tilbudet klarer å avbestille alle bøkene i tide. De har nemlig forpliktet seg til å være medlem i bokklubbene i hele 12 måneder. Dette kan like godt ende med at det er Bokklubben som ler sist og best.

Forumtreff og tips til jobbsøkere

Hvilken bruker vil du takke ekstra mye for godt arbeide i forumet? Det er spørsmålet Jarmo stiller i

denne tråden

. Tre brukere vil få en T-skjorte med Hardware.no-motiv, og du kan selv være med på å bestemme hvem det blir.

Fra tid til annen arrangeres det som kalles forumtreff, altså en sosial dag der brukerne møter hverandre og gjør noe morsomt sammen. Nå er tiden kommet for et nytt treff i Oslo - interesserte kan melde seg på her!

Er du på jakt etter jobb? Brukeren Neppe har laget en informativ tråd med

råd og tips til jobbsøkere

. Her kan du lese gode tips til blant annet hvordan en god søknad bør skrives.

Julen er her!

For å bringe litt julestemning til forumet har brukeren fargoth laget et

mosaikkbilde med julenissen

som motiv. Mosaikkbildet er laget av brukernes egne avatarer, slik at resultatet er en kollektiv julehilsen. I bildet finner vi 3600 avatarer fra like mange brukere av Diskusjon.no.

Ønsker du deg god grafikk til jul, men er usikker på hvilket skjermkort du skal velge? Da kan det være verdt å ta en titt på Kjøpeguiden: 6600 GT - 8800 Ultra / HD 2900 XT. En bedre oversikt over skjermkort skal du lete lenge etter.

Eller kanskje du ønsker deg noe annet maskinvarerelatert til jul? Ta en titt i kategorien Brukertester, der du finner diverse tester brukerne selv har skrevet.

Helt til slutt tar vi med en gladmelding til alle prepubertale unggutter - på forumet finner du den ultimate guiden til MSN-flørting. I kategorien Gullkorn finner du denne og flere andre morsomheter fra forumet.

Dine tips

Har du tips til gode forumtråder som du mener fortjener oppmerksomhet? Tips oss gjerne om disse i tråden nedenfor.

Vi ønsker alle lesere og brukere av forumet en fortsatt fin førjulstid!

Les også
Forumbrukere påvirker DnB NOR
Les også
Snadder fra forumet
Les også
To rekorder på samme dag
annonse

Les også