Tek.no

Nyhet

Ny 3G-RAZR i anmarsj

Karin Aas
14 Okt 2005 17:13

I følge rykter som har lekket på internett planlegger Motorola sin andre 3G-mobil i RAZR-serien. Mobiltelefonen har akkurat blitt godkjent, og ved et uhell avslørt, av Federal Communications Commission (FCC), og skal være basert på den foreløpig ulanserte 3G-modellen vi kjenner som RAZR V3x.

Kamskjelltelefonen har foreløpig navnet E1070, og skal i motsetning til V3x være like tynn som den opprinnelige RAZR-modellen. Telefonen er utstyrt med et kamera på 1,3 megapiksler og har støtte for minnekort av typen Transflash / MicroSD. Det innebygde minnet er oppgitt til 18 MB.

Satser på RAZR med 3G

I likhet med V3x er E1070 en 3G-telefon, og den er utstyrt med et lite kamera på fremsiden for videosamtaler. I tillegg har telefonen musikkspiller som støtter formatene MP3 og MP4. Blåtann er også på plass for trådløs overføring av datafiler og støtte for trådløse hodesett.

Motorola E1070 er ikke offisielt annonsert, så detaljene rundt telefonen er foreløpig uklare. I første omgang er det italienerne som får prøve seg på telefonen, gjennom mobiloperatøren TIM. Når dette skjer og hva prisen blir er ikke kjent.

Flere bilder av Motorolas kommende RAZR-modell kan du se her.

(Kilder: Engadget, PhoneArena, PhoneScoop, Gizmodo, Mobil.se)

Les også
Her er RAZR V3x
Les også
Flere Razr-modeller
annonse

Les også