Tek.no

Nyhet

Lar deg teste før du kjøper

Marius S Eltervåg
13 Des 2007 15:08

Dersom du noensinne har kjøpt en dyr mobiltelefon i en nettbutikk, er sjansen stor for at du har hatt litt smånerver mens du venter på at pakken skal komme i posten. Man kan nemlig aldri være sikker på at telefonen lever helt opp til forventningene.

Det amerikanske nettstedet Mobile Complete har nå lansert en ny tjeneste som gjør at du kan være noe mer selvsikker når du trykker på kjøpsknappen: Tryphone.

Tryphone er enkelt og greit en emulator som lar deg prøve ut menysystemet i forskjellige mobiltelefoner. Dette gjør at du kan sjekke at alle yndlingsfunksjonene er på plass, og du får et visst inntrykk av hvordan telefonen er å bruke.

Tjenesten er foreløpig på beta-nivå, så listen over telefonemulatorer teller i dag kun fire modeller: Samsung Juke, LG Musiq, Blackberry Pearl og iPhone. Alle modellene er amerikanske versjoner.

Det skal nevnes at selve konseptet med å prøve ut telefonene ikke er nytt. For eksempel har du lenge kunnet prøve ut Sony Ericssons modeller på produsentens hjemmesider.

(Kilder: ITAvisen, Mobile Complete)

annonse

Les også