Tek.no

Nyhet

Det beste fra Amobil-uken

Marius Valle
28 Okt 2007 20:00

I løpet av uke 43 testet vi en rekke interessante modeller fra alle de store mobilprodusentene, med unntak av Samsung. Til gjengjeld fikk vi en sniktitt på selskapets nyeste kameramonster G800.

I tillegg lanserte Telenor omsider sitt super-3G-nett, og har allerede banket Netcom på dekning. Men Netcom forsikrer at konkurransen er levende, ved å bygge ut super-3G i HELE 3G-nettet sitt i 2008.

Her er sakene du bør ha fått med deg:

Tester og sniktitter

Test: Sony Ericsson K850i

Sony Ericssons nye kameraflaggskip K850i imponerer på veldig mange områder. Her får du markedets beste kameratelefon, proppet med funksjoner. Sjekk hva vi syns om telefonen.
Les testen »

Test: Sony Ericsson W910i

W910i er en av de mest avanserte Walkman-telefonene vi noensinne har sett. Den har super-3G, slik at du kan koble deg til internett i bredbåndshastigheter. W910i kjenner også hvilken vei du holder den, og skifter sang når du rister den. Dessverre er ikke lydkvaliteten den beste vi har hørt.
Les testen »

Test:Nokia 6500 Classic

Nokia 6500 Classic er tynn som en flis med sine 9,5 millimeter. Telefonene er også laget i metall. Men vi fant mange ting vi ikke likte med telefonen.
Les testen »

Test: LG KS10

LG har sluppet løs sin første mobiltelefon med Symbian og S60-menyer. Med super-3G under panseret og en god mp3-spiller er dette en telefon som er lett å like.
Les testen »

Test: Motorola Razr2 V8

Motorola har endelig pusset opp menyene sine. I tillegg har de puttet dem inn i en telefon som er oppsiktsvekkende pen. Motorola V8 er et vellyket forsøk på å lage en lekker forretningsmobil.
Les testen »

Sniktitt: Samsung G800

Samsung er en av de mest spennende kameratelefonene på lang tid. Denne telefonen har funksjoner som ikke engang er vanlige på digitalkameraer. Vi dro til Korea for å se nærmere på G800.
Les sniktitten »

Nyheter og begivenheter

Telenor lanserer super-3G

Telenor lanserte endelig super-3G. Nå kan du som bor i en av de de største byene koble deg til internett med mobilen og få skikkelig bredbåndshastighet.
Les hele saken »

Super-3G til HELE Norge

Tidligere samme dag som Telenor lanserte sinn super-3G-nett så Netcom sitt snitt til å stjele noe av oppmerksomheten. Selskapet melder nemlig om at alle deres 3G-kunder skal få super-3G i løpet av 2008.
Les hele saken »

Telenor lanserer nytt venneabonnement

Denne uken fulgte Telenor konkurransen, og lanserte endelig et venneabonnement som lar deg ringe uten minuttpris til alle selskapets kunder. Eller i alle fall nesten; Det koster fortsatt å ringe til Djuice-kunder.
Les hele saken »

Mobilskolen

Kom i gang med UIQ-mobilen din

Sony Ericssons UIQ-menysystem er et av de aller mest avanserte og beste smarttelefonsystemene på markedet. Vi viser deg hvordan du kommer i gang med UIQ-mobilen din.
Les mobilskolen »

Les også
Det beste fra Amobil-uken
Les også
Det beste fra Amobil-uken
Les også
Det beste fra Amobil-uken
Les også
Møt Amobil på The Experience
annonse

Les også