Tek.no

Nyhet

Det beste fra Amobil-uken

Marius S Eltervåg
18 Nov 2007 17:00

Denne uken har vi kikket på Sony Ericssons kommende musikkflaggskip, Nokia lanserte både luksusmodeller og en ny kamerakjempe, og Telenor sendte surfeprisene i været.

Her er sakene du bør ha fått med deg:

Tester og sniktitter

Test: RIM Blackberry 8300 Curve

Dersom du er avhengig av e-post på farten, bør du definitivt kikke nærmere på denne modellen. En topp e-postleser, et godt tastatur og gode synkroniseringsmuligheter vil for mange kunne forsvare den stive prisen.
Les testen »

Test:Samsung F210

Samsung F210 ligner mer på en vanlig musikkspiller enn en mobiltelefon, men fungerer bra som begge deler. Denne gangen har Samsung også tatt til vettet og gitt telefonen et normalt tasteoppsett.
Les testen »

Test: Sony Ericsson MBW-150 Classic Edition

Å styre telefonfunksjoner fra håndleddet er mer praktisk enn man skulle tro. Det skader heller ikke at klokken som gjør dette mulig både er pen og lett.
Les testen »

Sniktitt: Sony Ericsson W890i

Vi har fått anledning til å knote på en av Sony Ericssons kommende musikkmobiler. W890i er syltynn, og til tross for at den er en musikkmodell har den fått et kamera som tar bilder i 3,2 megapikslers oppløsning.
Les sniktitten »

Nyheter og begivenheter

Luksus fra Nokia

Nokia lanserte denne uken to nye versjoner av 8800. De nye modellene heter 8800 Arte og 8800 Arte Sapphire, og har både lær og edelstener på ingredienslisten.
Les om telefonene»

Nokia N95 har fått en arvtaker

Nokia N95 har lenge vært kongen av Nokias kameratelefoner, men med ekte blitz og den høyeste videooppløsningen som finnes for mobilkamera, ser det ut til at N82 tar over tronen. Nokia selv hevder at bildekvaliteten skal utkonkurrere alt som finnes på markedet.
Les om N82»

Slik er Googles mobilplattform

Det tok ikke mange dagene fra Googles mobilplattform Android ble annonsert, til de første videoene som viser hvordan den er i bruk dukket opp.
Se videoer av Android»

Telenor skrur surfeprisen til himmels

At Telenor satte ned prisen per MB til 12,50 kroner er liten trøst for de som innimellom kobler laptopen til internett via mobiltelefonen. Det daglige pristaket er nemlig økt til 75 kroner, noe som er 275 prosent dyrere enn hos Netcom.
Les hele saken»

Nye temaside: Samsung

Enten du er en innbarket Samsung-fan eller bare vil ha mer informasjon om produsenten, vil du ha nytte av den nye temasiden våre. Der finner du tester, artikler og diskusjoner om Samsung samlet på et sted.
Gå til temasiden om Samsung»

annonse

Les også