Vanntett Sony Ericsson

Mens Ericsson i sin tid hadde svært stor suksess med sine støt- og fuktsikre telefoner, har selskapet nå gitt opp å produsere slike telefoner i Europa. Til tross for at Ericssons gamle R310 og R250s fortsatt selges i stort antall på bruktmarked rundt omkring, kunne Alksten på CeBIT i år fortelle Amobil at Sony Ericsson ikke har noen planer om å lage et støtsikkert produkt med det første.

Men i Japan er situasjonen en helt annen. Der har selskapet nettopp vist frem sin SO902WP+, som skal kunne brukes opptil 30 minutter under vann på en meters dyp uten å ta skade av det. Det høres kanskje utrolig høres ut, ettersom "sprutsikre" Nokia-telefoner kun trenger en rask dusj under springen for å bli ødelagt, men på Sony Ericssons japanske hjemmesider blir den vanntette funksjonen illustrert nøye.

Utenom muligheten til å ta telefonen med på badetur, har SO902WP+ også fått et 1,3 megapikslers kamera, FOMA 3G-støtte samt en ekstra lys skjerm. Grunnen til at skjermen skal være ekstra lyssterk er for at du skal kunne tyde skjermen også under vann. Alltid greit å se hva klokken er når du ramler uti byfjorden etter en fuktig natt på byen.

Som du sikkert forstår så er SO902WP+ kun forbeholdt det japanske markedet, og siden telefonen selges av Docomo kan den heller ikke brukes i det norske GSM-nettet. Men skulle du ha 35 000 japanske yen, eller rundt 2000 kroner å svi av på en veldig kul telefon du kan bade med men ikke bruke, så kan telefonen sikkert kjøpes i japanske nettbutikker.

(Kilder: Digital Tokyo, Übergizmo)

Les også
Sony Ericsson girer opp
Les også
Sport & business fra SE
Les også
SEs svarte diamant
annonse