Til hovedinnhold

Slipper nye brett til Doom

Laget av en av spillets originale utviklere.

Elemental79

I anledning av 25 årsjubileet til det legendariske skytespillet Doom, slippes det nå en utvidelse med nye brett til spillet. Denne skal du kunne laste ned gratis og spille dersom du allerede har originalspillet.

Det er John Romero som står bak den nye utvidelsen, og han er regnet for å være spillets far sammen med John Carmack. Den nye utvidelsen skal være en forlengelse etter fjerde episode i spillet, og skal kunne lastes ned fra Romero sin egen nettside i februar.

Ni nye brett

Det skal totalt være snakk om ni brett for enspillerdelen, og tilsvarende antall brett for flerspillerdelen.

Slik ser samlerutgaven ut.

Det vil i tillegg være mulig å kjøpe to ulike samlerutgaver av utvidelsen. Begge kommer i en eske med kunst utført av Christopher Lovell. Og begge har en minnepinne med filene du trenger.

Det spesielle med denne minnepinnen er at den er utformet som en 3 1/2-tommers diskett, som var vanlig den gangen du kjøpte spillet. I tillegg følger det med klistremerker og en CD med musikk fra gitaristen Buckethead.

Samlepakke til nesten 1400 kroner

Den billigste varianten skal koste 40 dollar, eller 340 norske kroner.

Er du en ihuga samler vil det også komme en utvidet boks. Her vil du i tillegg blant annet få en egen T-skjorte, en preget mynt og kunstplakater signert av Christopher Lovell.

Denne samleboksen er begrenset til to per kunde heter det på Romeros hjemmeside, og pakken koster 166 dollar. Hvilket betyr nesten 1400 norske kroner.

Det har gått sport i å spille Doom på ulike dingser:
Her spiller han spillet på en Apple Watch »

(Kilde: Romero Games)

Mer om
annonse