Nyhet

Netflix tester etterlengtet funksjon

Netflix pleier å teste ut nye funksjoner i liten skala før de vurderer om det er noe alle skal få. Denne gangen er det en rekke Android-brukere som rapporterer at Netflix prøver ut en funksjon som kan være nyttig for dem som vil konsumere mer Netflix-innhold på farta.

Velg hastigheten selv

Den nye funksjonen lar deg nemlig justere avspillingshastigheten på videoen du ser på selv. I tillegg til vanlig (1.0x) fart har det kommet fire nye hastigheter: 0,5x, 0,75x, 1,25x og 1,50x.

På denne måten kan du enten se igjennom en episode av en serie ekstra fort, eller sakke ned farten hvis det var noen detaljer i en scene du ikke fikk helt med deg. Blant annet YouTube har også støtte for dette også, men med enda flere hastigheter å velge blant.

Blir det tilgjengelig for alle?

Det er fortsatt ikke sikkert om Netflix kommer til å rulle ut denne funksjonen til alle brukere. Foreløpig er det bare noen Android-brukere som har fått den, men skulle Netflix bestemme seg for at funksjonen er god nok, blir den nok rullet ut til iPhone og andre Netflix-versjoner innen kort tid.

Med tanke på at det allerede finnes konkurrerende tjenester med en lignende funksjonalitet, er det imidlertid stor sannsynlighet for at det faktisk blir tilgjengelig hos Netflix også.

annonse