Tek.no

Nyhet

Denon slipper nye smarthøyttalere, går rett i strupen på Sonos

Denons nye Home-serie kommer i tre størrelser: Home 150, Home 250 og Home 350.

Mer
Denon
13 Feb 2020 14:30
annonse

Denon lanserer en ny serie med smarthøyttalere kalt Denon Home. Serien inneholder foreløpig tre høyttalere: Home 150, Home 250 og Home 350.

Denon-høyttalerne vil ha innebygget Heos, slik at de kan inngå i et multiromssystem med andre høyttalere, forsterkere eller lydsystemer med Heos. De kan også parres i stereooppsett gjennom Heos-appen.

De støtter både Airplay 2 og Bluetooth, og vil ha både USB-kontakt og 3,5 mm-inngang som begge kan brukes til avspilling.

Denon Home 150 vil være midt i Sonos One-landskapet størrelsesmessig. En ganske kompakt hjemmehøyttaler, med andre ord.

Mer
Denon

Lokker med filstøtte

Denon fremhever også at de støtter høyoppløste filformater som ALAC, FLAC og WAV i opptil 192 kHz/24-bit. Også Sonos støtter disse formatene, men kun i 48 kHz og 16-bit. Å høre forskjell vil nok være en ganske teoretisk øvelse, spesielt på høyttalere av denne størrelsen.

annonse

Denon Home-høyttalerne vil «naturligvis» også få stemmestyring, og skal kunne fungere sammen med både Google Assistant, Amazon Alexa (gjennom en fastvareoppdatering senere) og Apples Siri.

Home-serien vil ha et touchpanel på toppen hvor du blant annet kan predefinere tre funksjoner som kan startes uten mobilen.

Mer
Denon

Hurtigknapper

Som på Home Speaker-serien til Bose har Denon-høyttalerne også en rekke med hurtigknapper på toppen som kan brukes til å aktivere nettradiokanaler uten at du må fikle med mobilen. Vi får anta at det også vil bli mulig å aktivere spillelister på denne måten. De to minste høyttalerne har tre knapper, den største har seks.

Høyttalerne er dessuten sprutsikre, som gjør at de enkelt kan plasseres på kjøkkenet eller badet.

Aberet er prisen. Home 150 vil koste 2.498 kroner, Home 250 4.998 kroner og Home 350 solide 6.998 kroner.

annonse

Les også