Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Denon slipper nye smarthøyttalere, går rett i strupen på Sonos

Denons nye Home-serie kommer i tre størrelser: Home 150, Home 250 og Home 350.

Denon lanserer en ny serie med smarthøyttalere kalt Denon Home. Serien inneholder foreløpig tre høyttalere: Home 150, Home 250 og Home 350.

Denon-høyttalerne vil ha innebygget Heos, slik at de kan inngå i et multiromssystem med andre høyttalere, forsterkere eller lydsystemer med Heos. De kan også parres i stereooppsett gjennom Heos-appen.

De støtter både Airplay 2 og Bluetooth, og vil ha både USB-kontakt og 3,5 mm-inngang som begge kan brukes til avspilling.

Denon Home 150 vil være midt i Sonos One-landskapet størrelsesmessig. En ganske kompakt hjemmehøyttaler, med andre ord.

Lokker med filstøtte

Denon fremhever også at de støtter høyoppløste filformater som ALAC, FLAC og WAV i opptil 192 kHz/24-bit. Også Sonos støtter disse formatene, men kun i 48 kHz og 16-bit. Å høre forskjell vil nok være en ganske teoretisk øvelse, spesielt på høyttalere av denne størrelsen.

Denon Home-høyttalerne vil «naturligvis» også få stemmestyring, og skal kunne fungere sammen med både Google Assistant, Amazon Alexa (gjennom en fastvareoppdatering senere) og Apples Siri.

Home-serien vil ha et touchpanel på toppen hvor du blant annet kan predefinere tre funksjoner som kan startes uten mobilen.

Hurtigknapper

Som på Home Speaker-serien til Bose har Denon-høyttalerne også en rekke med hurtigknapper på toppen som kan brukes til å aktivere nettradiokanaler uten at du må fikle med mobilen. Vi får anta at det også vil bli mulig å aktivere spillelister på denne måten. De to minste høyttalerne har tre knapper, den største har seks.

Høyttalerne er dessuten sprutsikre, som gjør at de enkelt kan plasseres på kjøkkenet eller badet.

Aberet er prisen. Home 150 vil koste 2.498 kroner, Home 250 4.998 kroner og Home 350 solide 6.998 kroner.

annonse
Denon Home 150 WiFi Bluetooth HøyttalerI samarbeid med vår kommersielle partnerPrisjakt.no
annonse