Nyhet

Denne musen er for seriøse spillere

Logitech med ny, snasen modell.

Det lanseres stadig nytt PC-utstyr som skal friste spillerne, og nå har den kjente utstyrsprodusenten Logitech dratt sløret av nok et produkt de håper vil appellere til spillere med litt høyere krav enn gjennomsnittet.

Produktet er en ny spillmus som bærer navnet «G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse», fortkortet til G302. Musen skal ifølge Logitech være utviklet for profesjonelle spillere, og skal sågar være testet av flere e-sportutøvere med gode tilbakemeldinger.

Hurtig trykking

Ett av aspektene som skal gjøre musen attraktiv for spillfantastene er at den kommer med knapper som muliggjør svært raske trykk og presis timing, som jo kan være viktige egenskaper i konkurranser med små marginer.

Foto: Logitech

De raske trykkene er ifølge Logitech mulig takket være spesielle metallfjærer som er utviklet for å opprettholde en optimal spenning, som igjen skal gi ekstra god trykkrespons og legge til rette for hurtige og nøyaktige klikk. Musen skal kunne registrere opptil fem klikk i sekundet.

Selskapet bedyrer videre at musen også har et ytre design som er optimalisert for både fingertupp-grepet og klogrepet, altså det grepet hvor håndflaten ligger inntil musen.

Lav friksjon

Av andre tekniske spesifikasjoner har G302 seks programmérbare knapper, fire ulike DPI-innstillinger på mellom 240 og 4000, responstid på 1 millisekund. Knappene skal tåle 20 millioner klikk, og føttene skal ifølge Logitech ha ekstra lav friksjon som gjør det enklere med raske musebevegelser.

De ytre dimensjonene er på 11,5 centimeter x 6,5 centimeter x 3,7 centimeter, og vekten ligger på 127 gram inkludert ledning. G302 skal bli tilgjengelig i Norge denne måneden til en forventet utsalgspris på 499 kroner.

For mer informasjon om den nye spillmusen kan du sjekke ut Logitechs produktside.

Er du ute etter nytt spilltilbehør? Dette er våre anbefalinger »

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Denne musen er en superkompakt PC
Les også
Logitech G910 Orion Spark: Logitech hevder dette er verdens raskeste spilltastatur
Les også
Denne smarte spillmusen skal gjøre deg til en bedre spiller
Les også
Dette er det beste spilltilbehøret
Les også
Razer Deathadder, Blackwidow og Kraken 7.1 Chroma: En skikkelig gjennomført spillpakke
Les også
Sharkoon slipper nytt tastatur for seriøse spillere
Les også
– Dette er verdens mest avanserte spilltastatur
annonse