Til hovedinnhold

Slik ser nye Netflix ut

Neste måned blir det store forandringer.

Netflix er en godt likt tjeneste, men om du bruker nettlesergrensesnittet irriterer du deg kanskje over de horisontalt skrollende «karusellene» i listen over filmer.

For å se alle filmene i en kategori på forsiden, må du holde musepekeren over pilene på hver side av grensesnittet, og vente i evigheter mens listen skrolles.

Nytt grensesnitt på vei

Slik ser hovedsiden ut. Foto: The Verge

Dette skal det snart bli slutt på. Nettstedet The Verge forteller at Netflix nå tester et nytt grensesnitt på et begrenset antall kunder, og at du nå kan klikke deg videre i listen uten å måtte vente på at den skal skrolle selv.

I tillegg endres det som skjer når du klikker på en film eller en serie. Med det nye grensesnittet vil det åpnes opp et nytt område under filmen eller serien, der du får se både generell informasjon og de forskjellige episodene. Dermed slipper du å laste inn en annen meny for å få denne informasjonen.

Overfor nettstedet TechCrunch har Netflix bekreftet at de planlegger å gjennomføre oppgraderingen for alle, tidlig neste måned.

Dette er faktisk første gangen grensesnittet på nettleserversjonen av tjenesten oppgraderes siden 2011.

Om du bruker nettleserversjonen av Netflix kan du imidlertid få bukt med skrolleproblematikken allerede nå. Det finnes nemlig en kjapp liten løsning som fjerner karusellene slik at du får se alle filmene i en forsidekategori samtidig.

Den heter Netflix God Mode, og installasjonen er kjempeenkel.

Netflix fikser på forsiden sin
Men de vil aldri tilby offline-avspilling »

(Kilde: The Verge)

annonse