Til hovedinnhold

Offisiell Google Reader-app ute

Mange har nok ventet på en egen applikasjon for Google Reader, og nå er den endelig kommet. Google Reader er en applikasjon som gir deg muligheten til å følge nyhetsbildet via RSS-oppdateringer, eller såkalte levende bokmerker fortløpende. For å si det enkelt kan du legge inn de nettstedene, Twitter-kontonene, bloggene og diverse andre sosiale medier du interesserer deg for.

Holder deg oppdatert

Dette gjør at man kjapt og enkelt kan få med seg nyhetsbildet fortløpende på mobiltelefonen. Enn så lenge har det kun vært en nettbasert versjon av Google Reader, men andre liknende applikasjoner har vært på markedet en stund.

Google Reader applikasjonen gir også mulighet for å dele artikler og nyheter med andre, samt å se hva andre deler. En ny funksjon som er blitt lagt inn i denne applikasjonen er volumknapp-navigasjon, og denne gjør at man kan bruke volumknappene på telefonen til å raskt gå igjennom nyhetene som tikker inn på applikasjonen. Det er ikke sikkert dette fungerer på alle telefoner, da vi ikke fikk dette til å fungere med en Samsung Galaxy 3.

Enkel i bruk

For å endre en nyhetsmappe man abonnerer på, er det bare å holde fingeren over den ønskede mappen for så å få opp flere valg der man for eksempel kan velge å fjerne den eller gi den nytt navn. Ikke overraskende kan man også sende artikler man liker til både Gmail, Twitter og Facebook.

Applikasjonen er veldig lett i bruk og kan trygt anbefales dersom man ikke er fornøyd med de RRS-tjenestene som ligger ute fra før av. Google Reader er gratis, og kan lastes ned fra Android Market. Det skal også nevnes at man må navigere seg litt ned i søkeresultatene for å finne den.

Les også: Android Market-oppdatering nærmer seg
Les også: Google Docs kan nå endres via Android
Les også: Google-sjef viste frem Nexus S

Kilde: (lifehacker)

annonse