Til hovedinnhold

Nytt flaggskip fra Xtreamer ventet på CeBIT

Xtreamer er i vinden for tiden. Det er ikke lenge siden de annonserte sin HTPC Xtreamer Ultra, og nå skal de i tillegg vise frem det nyeste mediaspillerflaggskipet Xtreamer Prodigy på årets CeBIT-messe.

Xtreamer Prodigy vil ha en Realtek 1185-prosessor, støtte for USB 3.0, 256 MB RAM, 512 MB NAND flashminne, infrarød fjernkontroll, flerkortsleser og en 3,5 tommers inngang for SATA-harddisker med kapasitet på opptil tre TB.

Mediaspilleren støtter selvfølgelig avspilling av video i 1080p, får nettverkstilkobling via Gigabit Ethernet for streaming, samt støtter HD-lydformatene DTS-HD Master Audio og Dolby TrueHD 7.1. Videre har maskinen støtte for Apple AirPlay og to USB 2.0-innganger i tillegg til inngangen for USB 3.0.

Av andre AV-innganger finner vi HDMI, kompositt, SPDIF coaxial og optiske TOSLink-tilkoblinger. Det er også knyttet mye spenning til det Adobe Flash-baserte brukergrensesnittet – som i følge skjermbildene ser ut til å levere en intuitiv og sømløs opplevelse.

For mer utfyllende informasjon, sjekk ut Xtreamers offisielle nettside. Sjekk også ut denne reklamefilmen:

Pris og tilgjengelighet er ennå ikke annonsert, men dette er ventet å bli gjort kjent på CeBIT i morgen. Ryktene sier at maskinen vil koste rundt 1500 kroner, men dette gjenstår å se.

(Kilder: Engadget, TFTS, Xtreamer)

annonse