Til hovedinnhold

Slutt på kabelkrøll med Zipbuds

Den nordiske distributøren Tura Scandinavia AB annonserer en ny serie med in-ear-hodetelefoner i Norge som går under navnet Zipbuds. Ørepluggene har fått stor oppmerksomhet i USA på grunn av sitt innovative design, som består av en kabel med et integrert glidelåssystem.

Dette glidelåssystemet er forsterket med et kevlarmateriale og skal holde kabelen fri for floker, samt tilby solid styrke og kvalitet.

Kabelen er nylonflettet og jackpluggen på 3,5 mm er gullbelagt. Man vil med andre ord slippe å uroe seg for krøll på tråden med Zipbuds.

Øreproppene skal produsere en klar og detaljert lyd som minimerer THD, eller total harmonisk forvrengning. Man får med to ørebøyler og tre ulike ørepropper på kjøpet – noe som skal sikre best mulig individuell tilpasning.

Tekniske spesifikasjoner

  • Element: 8 mm
  • Følsomhet: 90 +/- 3dB
  • Frekvensområde: 20 Hz – 20 kHz
  • Impedans: 16 ohm
  • Kompatibel med alle enheter med 3,5 mm jack-hodetelefonutgang

Pris

Anbefalt utsalgspris på Zipbuds-øreplugger er 249 kroner. Ørepluggene kommer i fem forskjellige fargekombinasjoner – svart med svart glidelås, svart med rosa glidelås, svart med blå glidelås, rosa med hvit glidelås og blå med hvit glidelås.

(Kilde: pressemelding)

annonse