Tek.no

Nyhet

Ti sære dingser

Ole Morten Knudsen
11 Okt 2007 18:30

Det skapes stadig nye dingser og de fleste er komplett unyttige.
Teknofil bringer deg her et utvalg av disse.
Les også:
Smykker for ekte teknofile.
Topp ti: De morsomste nettsidene.
Her er de morsomste webseriene.

Høytaler med fiskelukt

Denne lille dingsen, iFish, er en slags fisk med motor, LED-lys og høytaler. Når du trykker på finnen spiller fisken av en sang som visstnok skal være bra for helsen. Ifølge The Gadgeteer er sangen heller depressiv. Fisken reagerer visstnok også på lyder ved å spinne rundt.

Fisken kan kobles til en MP3-spiller som ekstern høytaler. Men nytten av denne lyden er heller liten.

Ekstrem laserpenn

De fleste har lekt med laserpenn tidligere. Alle vet også hvor irriterende det er når laserpennen tas frem av premature unggutter på kino. Helt til pennen brenner hull i lerettet riktignok.


Det er kanskje ikke så ekstremt, men laserne fra Wicked Lasers kan i hvert fall brenne hull i poser, sprekke ballonger og brukes til å peke ut stjerner på nattehimmelen.
Hva du egentlig skal med denne dingsen er vi usikre på, men siden dingser er gøy er det kanskje ikke så nøye.

Kikkert med kamera

Med denne kikkerten utstyrt med et 5 megapiksler kamera skal du kunne oppføre deg som en ekte James Bond. Trolig hadde James Bond selv valgt et enkelt kamera med god digital zoom istedenfor denne noe lett iøynefallende dingsen.

Men James Bond er ikke ekte. Det er derimot denne saken.

Vei deg opp mot kjendisene

Med denne badevekten kan du finne ut av din vekt på en original måte. Istedenfor antall kilo får du vite hvilken kjendis du veier mest likt som.

Denne dingsen er morsom helt til du ser at du veier like mye som Mr. Ed. Mr. Ed er en hest for de som lurer.

USB trommesett

Om du kjeder deg på jobben kan kanskje dette USB trommesettet gjøre dagen bedre. Det eneste du trenger å gjøre er å koble det til din laptop installere softwaren og hamre løs.

Idet minste vil det irritere vettet av dine kollegaer. Det er det kanskje verdt.

Stå opp med et sjokk

Om du har problemer med å stå opp om morgenen er denne vekkerklokken noe for deg. For å slå den av må du nemlig være uhyre stødig på fingeren. Hvis ikke får du et mildt men kraftig støt.

Ikke noe for søvnige fyrer dette.

Trådløs kanin

Denne trådløse kaninen fikk mye oppmerksomhet før den kom. Når den kom var ikke suksessen like stor. Men sammenlignet med din linksysboks ser denne mye bedre ut.

I tilegg både lyser og beveger den seg og kjenner igjen stemmen din. Det er slettes ikke verst.

Innendørs radiostyrt fly

Dette lille radiostyrte flyet som kan betjenes innendørs virker som en sikker vinner. Etter å ha knust fruens vase er det kanskje ikke like morsomt lenger.

Uansett vil dette garantert gi et par timer moro og noe du virkelig kan briefe med ovenfor vennene dine.

Overvåk vennene dine

Når vi snakker om vennene dine blir kanskje denne klokken årets julegave. Det ser nemlig ut som en normal vekkerklokke, men skjuler et bevegelsesstyrt kamera. På denne måten kan du ha full oversikt over vennene dine.


Hva du skal med dette vil vi ikke engang vite, men litt utpresning vil det jo bli godt grunnlag for.
Mariomusen
For den spillinteresserte er denne marioinspirerte musen noe å vurdere. Om den er særlig funksjonell eller ergonomisk tviler vi på, men du vil i alle fall gi en klar melding om din interesse for spill.

Musen kommer enten som Mario selv eller soppen Goomba. Den siste versjonen vil det være fult mulig å hoppe på, men ikke uten varige skader. Så skaff deg en god forsikring først.

annonse

Les også