Til hovedinnhold

Denne mobilen har hele fire kameraer

Alcatel har ny, fiffig modell på gang.

Alcatel

Vi har riktignok sett mange eksempler på mobiler med doble kameraløsninger på baksiden, men det er litt mer uvanlig med to kameraer på begge sider. Nettopp derfor har den relativt ukjente mobilprodusenten Alcatel nå sluppet en slik modell, melder blant andre The Verge.

Den nye modellen heter Flash og byr altså på dobbelt kamera både foran og bak, noe produsenten selv sier gjør den til den første i verden i sitt slag.

De to hovedkamerene har en oppløsning på 13 megapiksler hver, mens de to frontkameraene har oppløsninger på 5 megapiksler og 8 megapiksler.

Alcatel

10-kjerners prosessor

Alcatel sier løsningen gir «eksepsjonell» bildekvalitet, og mobilen kommer med et knippe profesjonelle kameraapper som skal dra nytte av funksjonaliteten. Blant annet har den noe som heter Super Selfie Mode, som lar deg gjøre enten forgrunnen, bakgrunnen eller bestemte deler av bildet uskarpt.

Mobilen kommer også med en modus for manuell fokusering og noe som heter Super Night Mode, som skal gjøre bilder tatt i mørket ekstra detaljrike. En god del bilderedigeringsverktøy er også på plass.

Når det gjelder øvrige, tekniske spesifikasjoner ser vi at Alcatel Flash ikke skiller seg nevneverdig ut fra konkurrentene:

  • 5,5-tommers skjerm med 1080p-oppløsning
  • Helio X20-brikke med 10 kjerner fra MediaTek
  • 3 GB minne
  • 32 GB lagringsplass
  • Batteriet på 3100 mAh
  • Fingeravtrykkleser på baksiden

Pris og lanseringstidspunkt for mobilen er ikke kjent. Alcatel-produkter er tilgjengelige i Norge, så den blir nok mulig å få tak i på våre breddegrader etter hvert. Inntil videre kan du finne flere spesifikasjoner på produktsiden.

Vi testet nylig Motorolas nye modell: Moto G5 gir masse mobil for pengene »

annonse