Til hovedinnhold

HTC Magic mot Samsung i7500

Det er mange fellestrekk mellom HTC Magic og Samsung i7500. Skjermstørrelse og oppløsning er den samme, menyene er tilnærmet identiske, og både i størrelse og pris er det mer eller mindre dødt løp.
Vi har prøvd begge, og her er de viktigste forskjellene:
Design:
HTC Magic er hvit, Samsung i7500 er sort. Begge er i plast. Hvilken telefon som er penest vil det garantert være delte meninger om. Noen omtaler Magic som stilig, mens andre kaller den en hvit plastleke. Tilsvarende er Samsungs i7500 en telefon som kan virke mer anonym enn Magic. Tastene under skjermen er det som skiller de to modellene mest. Vi liker styreballen på HTC Magic bedre enn vippeløsningen på i7500.

Skjerm:

Størrelse og oppløsning er lik på de to modellene, men plassert side om side er det ingen tvil. Samsungs skjerm er mange hakk bedre enn skjermen på Magic. Samsung har valgt AMOLED-skjerm som får skjermen på Magic til å virke direkte blass.
Denne runden går til Samsung

Kamera:

3,2 megapiksler og ikke noe fotolys blir for svakt når i7500 har 5 megapiksler og lys. Nok en runde til Samsung.

Mediespiller:

Programvaren er den samme, men vi gir Samsung poeng for å ha 3,5mm audioutgang, noe som mangler på HTC Magic. Det interne minnet på 8 GB i Samsung, mot 512 MB på Magic, gjør ikke saken bedre for HTC.

Annet:

HTC Magic har mer arbeidsminne (RAM) enn i7500. Dessuten har den et digitalt kompass. Om det også finnes i Samsungs modell vet vi ikke. Det kommer i alle fall ikke frem av spesifikasjonene. Magic har 1340 mAh batteri, mens Samsung har 1440 mAh i sin modell.
Samsungs modell har norsk språk, mens Magic enn så lenge bare finnes på engelsk. Den har riktig nok norsk ordliste.

Alt i alt kommer Samsung soleklart best ut av denne sammenlikningen. Men HTC har like vel et konkurransefortrinn ingen kan ta fra dem. Telefonen deres er nemlig den eneste Android-modellen som er å få kjøpt. I7500 kommer i butikk først i september, og innen den tid kan også HTC ha ristet nye kort ut av ermet.

Mer om
annonse