Til hovedinnhold

Testduell: iPhone 3GS vs iPhone 3G

Apple har som vanlig klart å skape enorm rift om sin nyeste mobiltelefon, iPhone 3GS. Etter lanseringen 31. juli har den vært som blåst vekk fra norske butikkhyller i flere uker. Vi har vært så heldig at vi har hatt et par eksemplarer i hende i flere uker. To av våre mest erfarne mobileksperter, Espen Swang og Marius Røstad, har testen mobilen aktivt i denne tiden og er nå klare til å avsi sin dom.
Jo da, vi hadde riktignok en test for et par uker siden også, men nå prøver vi en litt annen, litt mer uformell, men detaljert form. Vi tar for oss en del av de nye funksjonene i iPhone 3GS og hver av oss gir en tommel opp eller ned for hvert av punktene. I hovedsak sammenligner vi mot den forrige iPhone-modellen, men det blir også i forhold til mobilmarkedet generelt og andre rivaler.
Telefon

Kamera


Video


Hastighet


Nettleser


E-post


Synkronisering


Mediespiller


Bluetooth


GPS


Kompass


Batteri


Fildeling


Nike+


Konklusjon
Selv om det utvilsomt er mye bra med iPhone 3GS har Apple helt klart ting å jobbe med. De har klart å heve nivået for hele mobilbransjen med sin mobiltelefon, men det er flere områder der de henger langt etter. Allikevel er vel begge våre eksperter klare i sin tale på at telefonen anbefales.
Oppdatert: Noen av våre lesere har helt riktig påpekt at det allerede har eksistert bilnavigasjon til iPhone allerede. Dette har vi rettet opp i teksten og et smilefjes har gått fra surt til hverken eller.

Mer om
annonse