Nyhet

Fitbit holder Pebble i live litt til, og gir rabatt på smartklokken Ionic

Smartklokkene fra Pebble ble en stor suksess etter unnfangelsen på finansieringsnettstedet Kickstarter, men for et års tid siden tok eventyret en brå slutt da det ble kunngjort at Pebble ble nedlagt og at produksjonen ble avsluttet for godt.

Som en konsekvens av dette ble det også opplyst at funksjonaliteten til klokkene og kvaliteten på servicen ville bli redusert etter hvert, men nå ser det ut til at Pebble ikke er helt ved veis ende ennå.

Fortsetter frem til sommeren

bloggen til Fitbit, som tok over Pebble-eiendelene etter nedleggelsen, opplyses det nemlig at de fortsetter støtten til Pebble-klokkene frem til 30. juni i år. Dermed kan eierne av klokkene altså ha full glede av klokkene i fem måneder til.

Fitbit gir rabatt på deres smartklokke Ionic for Pebble-kunder. Bilde: Ole Henrik Johansen / Tek.no

Som en ekstra liten bonus og takk til Pebble-støttespillerne tilbyr Fitbit også en rabatt på 50 dollar på deres smartklokkemodell Ionic, en klokke vi omtalte som vår nye favoritt i vår test. Det er forøvrig Fitbits dyreste klokke, så det forutsetter fortsatt en solid slump med penger.

For å benytte denne rabatten må man ha en Pebble-klokke med et gyldig serienummer. De som kjøpte klokken før 7. desember 2016 vil få ytterligere detaljer på e-post dersom man skrev seg opp på Fitbits kommunikasjonstjeneste, og de som kjøpte Pebble-klokken etter dette tidspunktet kan registrere seg på denne siden for å få rabatten.

Det var i desember 2016 at Pebble gikk ned for telling av ulike årsaker som ikke ble redegjort for i detalj. Nedleggelsen fikk til dels store konsekvenser for kundene ved at Kickstarter-støttespillere som ikke ennå hadde mottatt Pebble-produkter ikke lenger ville kunne motta disse, og i stedet vil man få pengene refundert. Det ble heller ikke lenger mulig å bestille produkter fra Pebbles hjemmeside.

Leste du vår test av Fitbit Ionic?

(Via Engadget)

Les også
Fitbit Ionic får ny utgave
Les også
Nå kommer de mekaniske smartklokkene
Les også
Fitbit Ionic: Vår nye favoritt blant smartklokkene
Les også
Pebble la ned selskapet og lot kundene i stikken – nå strekker de ut en hjelpende hånd
Les også
Om du har kjøpt en smartklokke fra Pebble sitter du nå i saksa
Les også
Kickstarter-suksessen Pebble Watch har fått to oppfølgere
annonse