Til hovedinnhold

Xbox One blir utsatt til 2014 i Norge

Microsoft utsetter lanseringen i 8 europeiske land.

Microsoft

Microsoft har akkurat kommet med en dårlig nyhet via nettstedet Xbox Wire. Den opprinnelige lanseringsdatoen for Xbox One, som var satt til den 21. november i år, vil ikke lenger gjelde i Norge.

Utsatt til 2014

Sammen med syv andre europeiske land vil nordmenn måtte vente til 2014 for å få klørne sine i den nye spillkonsollen fra Microsoft. I tillegg til Norge blir konsollen også utsatt i Belgia, Danmark, Finland, Nederland, Russland, Sveits og Sverige.

Xbox One vil fortsatt lanseres i Australia, Brazil, Canada, Frankrike, Irland, Italia, Mexico, Spania, Storbritannia, Tyskland, USA og Østerrike den 21. november.

Flere faktorer har ført til forsinkelsen

Microsoft vil ikke si noe spesifikt om hvorfor de har utsatt lanseringen, annet enn at det "mange faktorer" har spilt inn. Blant forsinkelsesårsakene nevner de oversettelse av tale- og tekstelementer og lokale samarbeidspartnere for apper i hvert land.

Som et plaster på såret til de som har forhåndsbestilt konsollen, vil et gratisspill følge med i pakken.

- Vi forstår at dette er en skuffende nyhet for fansene våre i de rammede landene, og vi gjør alt vi kan for å bringe Xbox One til dere så fort vi kan neste år, skriver Microsoft på nettsidene sine.

Sony planlegger fortsatt å slippe Playstation 4 i 2013:
Den norske prisen på Playstation 4 er avslørt»

(Kilde: Xbox Wire)

annonse