Til hovedinnhold

Se de nye luksusmobilene

For boligmarkedet ser ut til å ha flatet ut litt etter flere år med eksplosjonsartet vekst. Rentenivået i Norge har økt fjorten ganger de siste to og et halvt årene. Det amerikanske og britiske boligmarkedet er i krise.
Allikevel ser det ut til at luksusmarkedet består. I alle fall for øyeblikket. For flere mobilprodusenter fortsetter sitt fokus på luksusmobiler.
Svak luksusmobil
Problemet med de fleste produsentene av slike luksusmobiler er at de fokuserer langt mer på utseendet enn det som er på innsiden av telefonene. Se bare på Mobiado som med sin Professional Camo har laget en telefon som mangler mye funksjonalitet.
For selv om den har trebåndsstøtte og Edge, mangler den støtte for både 3G og Wlan. Kameraet har en oppløsning på 1,3 megapiksler og minnet er på beskjedne 32 megabyte. Den har imidlertid minnekortstøtte, MP3-spiller og FM-radio.

Se flere bilder av luksusmobilene her


Fokuset er tydeligvis lagt på designet, der hver av de 200 telefonene er håndmalt og selskapet skryter selvsagt av at ingen av de 200 eksemplarene er like. Professional Camo er laget av aluminium som brukes i fly for å få ekstrem holdbarhet og liten vekt. Fronten er også dekket av et såkalt Diamondshield, som beskytter telefonen.
At telefonen er spesiell er det uansett liten tvil om. Det er et større spørmål om hva prisen ligger på, siden den ikke er offentliggjort.
Ny Porsche-mobil
I fjor sommer viste Porsche Design Group frem sitt første fremstøt på mobilfronten. Da presenterte de mobilen P9521. Telefonen har fingeravtrykksleser for ekstra sikkerhet og bedre navigasjon. Den har også et kamera med autofokus og 3,2 megapiksler oppløsning. Skjermen er av typen Oled, som gir sterke farger og lavt batteriforbruk.
Nå kommer de med en hvit versjon av denne mobilen, som en del av selskapets Pearl White Collection. Denne serien skal slippes i Taiwan denne måneden, ifølge Engadget Mobile. Prisen skal ligge på 62 800 taiwanske dollar (10 562 kroner), men får den prisen får du også et MicroSD-kort med to gigabyte kapasitet.

Se flere bilder av luksusmobilene her


Mer om
annonse