Til hovedinnhold

Send SMS fra Facebook

Er du kunde hos Telenor kan du nå sende SMS og MMS direkte fra din Facebook-profil. Alt du trenger å gjøre er å installere et tilleggsprogram til Facebook.

Dessverre er det ikke snakk om gratismeldinger. For hver sendte SMS betaler du 69 øre og én sendt MMS koster 1,99 kroner - det samme som å sende meldinger via Telenors Mine Sider. Det betyr at du heller ikke kan bruke av den inkluderte mengden SMS du kanskje har i ditt abonnement.
I dag kan Telenor-kunder sende 30 gratis SMS i måneden fra Mine Sider.
Gjelder dette også for SMS sendt via Facebook?
- Nei. Dette er en beta som varer ut 2010, og vi har ikke tatt alle slike vurderinger ennå. 30 gratis SMS er absolutt noe vi kunne tenke oss å tilby på Facebook, men da må vi først få på plass en teknisk løsning for det, sier informasjonssjef Anders Krokan i Telenor til Mobilen.no.

Send MMS-bilder

Fordelen med Telenors Facebook-tjeneste er naturligvis at du enkelt og raskt kan sende ut SMS - kanskje spesielt hvis du skal sende samme melding til flere mottakere.

Du får også mulighet til å sende alle dine Facebook-bilder som MMS.

Alle i vennelista di som også har installert Facebook-tillegget vises i tjenesten. Du kan også manuelt legge inn kontakter som ikke er Telenor-kunder.

Telenors Facebook-applikasjon ble lansert før helgen, og dette er en beta-versjon som gjelder ut 2010.
NetCom har for lengst en tilsvarende løsning på plass. Er du NetCom-abonnent kan du dessuten sende 25 gratis SMS via Facebook i måneden.

SE OGSÅ: Endelig videosamtaler på Facebook

Mer om
annonse