Til hovedinnhold

Samsung med heftig ungdomsmobil

(Milano/Mobilen.no): Når Samsung i kveld lanserer touch-mobilen Corby Pro her i Milano, så handler mye om mote. Det er heller ingen tilfeldighet at presentasjonen er lagt hit. Denne uken arrangeres nemlig også åres Fashion Week i denne byen.
Online-generasjonen
Med qwerty-tastatur, stor trykkfølsom skjerm og snarveieier til alle de mest brukte sosiale nettverkene, er dette den idelle mobilen for bloggere og personer som kommuniserer med venneflokken via sosiale nettsteder.
Detaljene rundt Corby kjenner vi fra før, men nå i kveld kom altså oppfølgeren Corby Pro, med atskillig heftigere spesifikasjoner. Den første Corby har funksjonene ungdom etterspør, som Twitter, Facebook og Myspace, men er strippet for funksjoner som GPS, WLAN og 3G. I tillegg har den fått noe Samsung kaller Fashion Jackets. Dette er et fargerikt bakdeksel som kan byttes ut.

Taster, mobilt bredbånd og GPS
Nykommeren kan trygt kalles Corbys storebror, for her er alt vi finner i den originale Corby-modellen, i tillegg til alt det vi maglet - et qwerty-tastatur, WLAN,Turbo-3G og GPS.
Corby Pro har blant annet 3,5mm lydutgang, og støtte for Microsoft Active Sync.
Tastaturet har norske tegn, og skjermen er trykkfølsom og måler 2,8 tommer.
Telefonen ble nettopp vist offisielt for første gang, og vi har posisjonert oss for å få være blant de aller første som senere i kveld får lov til å leke med den.

Dyrere

Corby Pro er med en prislapp på drøyt 3000 kroner en del dyrere enn lillebror Corby, men så har den også atskillig høyere spesifikasjoner. I faktaboksen til høyre har vi lagt inn de spesifikasjonene Samsung har gitt oss.

Her står foreløpig ikke noe om batteritider og skjermoppløsning, men det skal vi komme tilbake til.

Mer om
annonse