Til hovedinnhold

Har du sett på makan til tilbehør?

Se bildene av det sprøeste mobiltilbehøret på IFA-messen.

(IFA/Berlin, Mobilen.no) At det fins mye rart tilbehør til Apples i-produkter kommer kanskje ikke som noen overraskelse. Vi hadde egentlig ikke tenkt å ofre disse tingene så voldsomt mye oppmerksomhet, men på tur gjennom det såkalte iZone-området her på IFA i Berlin måtte vi stadig stoppe for å måpe foran de merkelige innretningene.

Hva med en kule som skal speile humøret ditt? Eller kanskje et stativ med så lange bein at iPad-en i seg selv blir til et bord? Kanskje du ser nytten i et iPhone-deksel som gjør den om til en vaskeekte, vel nesten, el-gitar?

En håndfull av en håndfri

En av båsene vi snublet innom tilhørte Moshi Moshi, et selskap vi allerede har vært borti. Moshi Moshi lager nemlig småabsurde håndfrisett. Vel, håndfrisett er egentlig ikke en riktig beskrivelse, ettersom du mest sannsynlig må bruke begge hendene for å prate i en Moshi Moshi-dings. En hånd til å holde det svære telefonrøret, og den andre til å holde telefonen.

Vi tok selvsagt bilder av galskapen, og du finner alt i bildegalleriet øverst i saken.

Det meste av tilbehøret i denne saken er, og forblir sannsynligvis, utestet. Unntaket er telefonrørene fra Moshi Moshi. Testen leser du her:
Test av Moshi Moshi MM02 og MM03

annonse