Til hovedinnhold

Spotify snur etter klager

Nå slipper du å vise hva du hører på til alle dine venner på Facebook.

Spotify og Facebook har nylig fått en tettere integrasjon, og du har kanskje lagt merke til at du ser hva andre hører på i nyhetsoppdateringene øverst til høyre på det sosiale nettstedet. Det samme gjelder deg selv – alle dine venner kan se hva du lytter til.

Denne funksjonen har ikke falt i god jord hos alle, og etter en rekke klager har musikktjenesten lansert en ny utgave som muliggjør såkalt "privat lytting." Dette melder Spotify-sjef Daniel Ek i en melding på Twitter.

Styr hva du vil dele

Muligheten for "privat lytting" betyr at du kan lytte til musikk på Spotify uten å kringkaste den sangen du lytter til på Facebooks nye Open Graph-plattform. Denne plattformen ble lansert på Facebooks F8-konferanse i forrige uke.

Dette innebærer også at du slipper å vise hva du hører på til dine venner på Facebook, dersom du ikke måtte ønske det. "Privat lytting" kan raskt og enkelt bli skrudd av og på fra menyen i Spotify:

Oppdaterer seg automatisk

Hvis du ikke allerede har denne muligheten, får du en melding øverst i Spotify-klienten neste gang du starter den. Dermed er det bare å trykke på lenken og klienten skal restarte og oppdatere seg selv.

(Kilde: Business Insider)

annonse