Tek.no

Nyhet

Maskert mann banket opp kjeltringer og stanset knivran i London

«Bromley Batman» hylles av ransoffer.

Netflix
16 Juni 2015 06:00

En maskert mann, kledd i svart, har den siste uken hjulpet minst fire mennesker som har blitt forsøkt ranet i bydelen Bromley i Sør-London. Det skriver London Evening Standard. Helten har fått kallenavnet «Bromley Batman», men hans virkelige identitet er foreløpig ikke kjent.

Det første kjente ransofferet han hjalp, forteller til avisen at han bokstavelig talt trodde han skulle dø da ranerne kom mot ham med kniver og krevde lommeboken og mobilen hans.

– Så, ut av ingensteds, kommer en mann på rundt 1,80 meter løpende mot dem, kledd i svarte kampbukser, en trang treningstrøye og en svart bandana-maske i ansiktet, sier offeret.

– Han sparket ned den største av ranerne. Så tok han tak i en av de andre og deiset ham inni han andre, før han dyttet begge to inn i en piggete hekk. Begge to skreik av smerte, sier han videre.

Ransofferet ønsker å personlig takke den maskerte hjelperen for at han grep inn. Til tross for den positive responsen, lever imidlertid Bromley Batman fortsatt i skjul en uke etter knivangrepet.

Se også: De første klippene fra Batman v. Superman »

Har trolig reddet flere

Fra den neste Batman-filmen, Batman v. Superman, som kommer i 2016. Foto: YouTube

Etter at den første nyheten om den maskerte mannen ble kjent i Bromley i forrige uke, har flere vitner tatt kontakt med London Evening Standard.

En kvinne hevder at en maskert mann, men med et synlig skjegg, «kom ut fra mørket» og grep inn da en veskenapper overfalt henne for fire måneder siden. Hun sier at denne hjelperen må ha vært i 30-årene, og at han snakket med dyp stemme.

En mann forteller dessuten at han så en mann kledd i helsvart, med tildekket ansikt, gripe inn da et par fulle fyrer banket opp en annen fyr.

– Han tok tak i en av dem og gikk til angrep, og fikk ham i en slags hodelås. Så dyttet han ham, mens han bøyde armen hans inn i han andre. Han som ble banket opp spurtet for livet, og med ranerne på bakken, forsvant også den maskerte fyren kjapt unna, sier vitnet.

Dette skal ha skjedd for et par uker siden. Vitnet forteller videre at ingen av kompisene hans trodde på ham da han fortalte dem om det, men at han vet hva han så.

Politiet har for øvrig ikke fått noen meldinger om en maskert mann som løper rundt og redder folk fra å bli ranet og banket opp i Sør-London.

I Japan kjører for øvrig en fyr rundt i fullt Batman-kostyme på en «Batcycle». Han redder imidlertid ikke folk fra å bli ranet.

Har du ikke ferdighetene, kan du jo bruke spesialeffekter som dette for å leke Batman?
Daniel forvandlet sønnen sin til en superhelt »

(Kilder: London Evening Standard via BGR)

annonse

Les også