Tek.no

Nyhet

– Nye Apple TV er klar allerede i april

Apple er i ferd med å oppdatere strømmeboksen sin, ifølge Bloomberg.

Montasje: Apple/Teknofil
Niklas Plikk
14 Feb 2014 10:00

Det er nå omtrent to år siden Apple TV ble oppdatert, den gangen med litt kraftigere innmat. I det siste har ryktene gått om at vi vil se en ny strømmeboks fra Apple i år, og ifølge Bloomberg kan det allerede i april.

Kildene Bloomberg har vært i kontakt med sier at Apple vil ha en ny versjon av Apple TV klar så tidlig som i april. Det betyr nødvendigvis ikke at de vil slippe den på markedet umiddelbart, men i hvert fall vise den frem.

Bedre innmat

Akkurat som tidligere Apple TV-er skal den nye boksen kobles direkte til TV-en. Bloombergs kilder sier den vil ha en raskere prosessor og oppgradert grensesnitt. Ikke akkurat noen grensesprengende nyheter, altså.

Det går også rykter om at de er i prat med flere innholdsleverandører for å få flere filmer og TV-serier direkte til boksen. Time Warner Cable, en betal-TV-leverandør, skal være ett av disse selskapene.

Nevnt i kildekode

Ryktene om en ny versjon av Apple TV dukket opp da noen så en enhet kalt "AppleTV4,1" referert til i kildekoden til operativsystemet iOS 7. Dagens modell av Apple TV blir omtalt som "AppleTV3,2", noe som altså tyder på at det kan være snakk om en helt ny versjon av boksen på vei.

Apple TV er en av mange måter å bruke TV-en på en ny måte:
Slik gjør du TV-en til et underholdningssenter »

(Kilde: Bloomberg)

Les også
Seks hete TV-tilbud i sommervarmen
Les også
Dette tror vi Apple lanserer i kveld
Les også
Google lanserer snart sin egen TV-plattform
Les også
Nettkjempen Amazon har lansert sin egen TV-boks
Les også
Hevder Apple vil starte med «vanlig TV»
annonse

Les også