Tek.no

Nyhet

Apple vil hjelpe deg over til iOS og iPhone

Lanserer omfattende dokumentasjon for Android-brukere.

Shutterstock
Bjørn Tore Boquist
19 Sept 2014 06:00

Mens Samsung allerede rakker ned på Apple og deres nye iPhone 6 samtidig som de anklager de for plagiat, så nøyer Apple seg med å prøve å stjele så mange Android-brukere de klarer.

Et av argumentene til Android-brukere for å ikke kjøpe seg en iPhone, er at skjermstørrelsen er for liten. Inntil avsløringen av iPhone 6 måtte man ta til takke med en Android-telefon fra for eksempel Samsung eller Sony dersom man ville ha stor skjermflate, men med Plus-utgaven av den nye iPhone-en er de dagene talte.

Kanskje er det derfor passende at Apple nå lanserer en omfattende dokumentasjon som skal hjelpe brukerne med en sømløs overgang fra en Android-telefon til en splitter ny iPhone. Dokumentet forteller deg detaljert hvordan du får med deg alt fra e-poster kontakter, bilder og så videre til din nye telefon.

Eller så var det bare på tide at Apple-overhodet Tim Cook kom med en slik guide, ettersom Google-sjefen Eric Schmidt selv lanserte en tilsvarende guide i fjor høst. Bare at den naturligvis tok for seg hvordan iPhone-brukere kunne komme seg over til Android-verdenen.

Har du en Android-telefon, men vurderer å skaffe deg iPhone 6? Skriv gjerne hvorfor i kommentarfeltet!

Ville du kjøpt iPhone 6 uten å ha sett den?
Spørreundersøkelse viser at Apple har kundene i et jerngrep »

(Kilde: Ubergizmo)

annonse

Les også