Tek.no

Nyhet

Slik blir nye MySpace

Får seg en solid visuell overhaling.

MySpace
Vegard Ottervig
26 Sept 2012 13:00

Det er liten tvil om at Facebook er kongen på haugen blant de sosiale nettverkene. Med sine nesten én milliard aktive brukere i måneden, er det mye som skal til for å vippe giganten av tronen.

Med slike vanvittige tall er det vanskelig å se for seg en tilværelse der Facebook ikke dominerte verden. Men den tiden fantes faktisk, og tilbake til begynnelsen og midten av 00-tallet fantes det en annen konge: Nemlig MySpace.

I løpet av de siste årene har imidlertid MySpace sakket kraftig akterut, og har i stedet forsøkt å markedsføre seg som et arnested for musikere og musikk.

Nettbrettvennlig

MySpace har klart å holde seg i live, og ser nå ut til å forsøke å erobre verden på nytt. I videoen nedenfor kan du se MySpace presentere en dramatisk redesign, som ser ut til å sikte mot økt visuell appell og brukervennlighet overfor nettbrett og Windows 8.

Mens Facebook mer eller mindre har beholdt den grunnleggende designen sin, prøver altså MySpace å tråkke opp nye stier. Det er ennå en viss hovedvekt på musikk, men du skal kunne dele bilder, hendelser og videoer på en langt mer visuell måte enn før. I tillegg skal du kunne importere Facebook-venner til din potensielt nye konto automatisk.

Har du trua? Kan MySpace kare seg opp fra fossilenes rike og innta tronen på nytt med den nye designen? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

Sjekk ut videoen nedenfor som presenterer det nye MySpace:

Ta også en titt på en haug av nye bilder i galleriet nedenfor:

Les også
Nå bruker en milliard Facebook
Les også
Facebook vil at du skal tyste på vennene dine
Les også
Google+ er større enn du tror
Les også
Nesten 10 000 unge deler nakenbilder på nett
annonse

Les også