Nyhet

Neptune Pine er en selvstendig Android-klokke

En bitteliten mobiltelefon, formet som en klokke.

Det virker som alle vil lage en ha-på-dings i 2013, enten det er i form av briller, parykker, armbånd eller smartklokker. De aller fleste dingsene vi har sett har imidlertid krevd at du har en mobiltelefon i tillegg, som fungerer som selve hjernen.

Her kommer smartklokken Neptune Pine inn.

Klokke og mobil i ett

Neptune Pine er en Android-smartklokke som klarer seg helt fint uten en tilkoblet telefon. Alt du trenger er et micro-Sim-kort, og klokken er klar for å brukes som både en telefon og en klokke.

Skjermen er på 2,4 tommer, med ifølge Kickstarter-siden til Neptune er skjermens 320 x 240 piksler nok til å vise et skjermtastatur som fungerer ypperlig.

Kan tas av når du vil

Ettersom det ville vært klønete å skrive på klokken med bare én hånd, kan du enkelt ta av selve skjermdelen fra armbåndet når som helst. Da vil Pine raskt ligne med på en miniatyr-mobil, med 3G-tilkobling og en Qualcomm Snapdragon S4-prosessor på innsiden, klokket til 1,2 GHz.

Når du tar Pine av armbåndet, vil du kunne ta bilder med det bakkameraet, som har en oppløsning på 5 megapiksler. Hvis du heller vil ta en "selfie", kan du bruke VGA-frontkameraet.

Vanntett

Klokken vil komme i to versjoner - én med 16 GB lagringsplass og én med 32 GB. Uansett hvilken versjon du velger vil den være utstyrt med Bluetooth 4.0 og kjøre Android 4.1.2 Jelly Bean.

Det sies også at klokken vil være IP67-sertifisert, noe som betyr at den er både vann- og støtsikker.

Pine er allerede ferdigfinansiert på Kickstarter, men hvis du vil få tak i klokken både så raskt og billig som mulig, gjelder det å være raskt ute. Hvis du støtter dem nå kan du få klokken til 229 canadiske dollar, eller omtrent 1320 kroner, ikke inkludert frakt.

(Kilde: Kickstarter via Pocket Lint)

annonse