Tek.no

Nyhet

HTC oppgraderer toppmodellen

Nye One X+ blir raskere og får bedre batteri.

HTC
Kurt Lekanger
2 Okt 2012 12:00
Baksiden.

HTC har lansert en oppdatert versjon av HTC One X. Den nye telefonen har fått navnet HTC One X+, og har fått kraftigere prosessor og mer lagringsplass. Batteritiden skal også være "signifikant bedre", ifølge en pressemelding fra HTC.

One X+ benytter Android 4.1 Jelly Bean, med HTCs eget Sense 4+-grensesnitt på toppen.

HTC annonserte også at deres tidligere modeller HTC One S og HTC One X også vil bli oppgradert til Android 4.1 Jelly Bean med nyeste versjon av HTC Sense fra oktober.

– Vi tar HTC One X til et nytt nivå med introduksjonen av den nye HTC One X+, sier Peter Frølund, sjef for HTC Nordic.

1,7 GHz firekjernersprosessor

Den forrige HTC One X-modellen kom med en firekjerners Tegra 3 AP33-brikke på 1,5 GHz. Denne er nå oppgradert til 1,7 GHz AP37-brikke, som er en nyere og raskere modell av Tegra 3. Lagringsplassen er også oppgradert fra 32 til 64 GB.

Ifølge HTC skal den nye maskinvaren gjøre HTC One X+ opptil 27 prosent raskere enn One X.

Bedre batteri

I tillegg til økt ytelse, har HTC også oppgradert batteriet fra 1800 til 2100 mAh. Det skal ifølge HTC gi brukerne opptil 37 prosent mer tid til å snakke, surfe på nettet eller se film og lytte til musikk.

HTC har utvidet kameraappen med flere nye funksjoner, som blant annet en ny portrettfunksjon for frontkameraet. Gjennom en ny portrettinnstilling skal du kunne ta bilder med høy kvalitet med frontkameraet, og få "automatisk utjevnet toningen i huden for et mer vakkert resultat".

Kameraet har også en sightseeing-modus, hvor du får direkte tilgang til kameraet fra startskjermen – noe som sikrer at du får tatt bildet raskt. I tillegg er det nå mulig å få vist sitt galleri enten gjennom hvor eller når bildet er tatt.

HTC One X+ vil være tilgjengelig i Europa og Asia fra oktober. Pris er foreløpig ikke kjent.

Her kan du lese testen av HTC One X

Les også
Mobilene som tåler en regnvåt høst
Les også
Comeback for BlackBerry?
Les også
Her er oktobermobilene
Les også
To av ti bruker bank-apper
Les også
Slik blir HTC Puccini
annonse

Les også