Tek.no

Nyhet

Denne PC-en gir ordet «robust» ny mening

Null problem å kjøre over den med en bil.

Stealth
Vegard Ottervig
6 Des 2012 13:43

Er du en som lar dine frustrasjoner over trege nettsider eller buggete programmer gå ut over den stakkars maskinvaren? Da bør du snuse på denne datamaskinen. Den tåler nemlig å bli kjørt over av en bil, spylt ned av vann og bli generelt banket opp av PC-mishandlere.

WPC-525F fra selskapet Stealth er nemlig vanntett og såpass solid at den tåler slike ekstreme påkjenninger. Skulle du være så uheldig å søle drikke mens du spiller eller tilfeldigvis rygger over datamaskinen når du skal ut på julehandel, er denne noe for deg.

Vifteløs maskin

PC-en tåler vekten av denne bilen.Foto: Stealth

Noe av greia med Stealth-maskinen er at den ikke har noen vifte. I stedet legger den sin lit til at aluminiumskabinettet fungerer som en kjøleribbe. Dette gjør at PC-en ikke bråker, og den innebygde SSD-en sørger videre for at den ikke inneholder noen bevegelige deler.

PC-en vil ikke blåse deg av banen når det kommer til ytelse, men den vil sannsynligvis få gjort jobben likevel. Den tilbyr blant annet 4 GB RAM, en tokjernet Intel D525-prosessor på 1,8 GHz og en lagringskapasitet på 120 GB.

I utgangspunktet blir maskinen levert med Windows 7, men kjøpere kan kontakte Stealth for å sette opp maskinen med et valgfritt operativsystem.

Barske kabler

Maskinen tåler også en skyll.Foto: Stealth

Maskinen har også mange flere tilkoblingsmuligheter, deriblant for Ethernet, Mini-PCIe og USB. Kablene og kontaktene her er litt mer robuste og vanntette enn vanlig, noe som trengs hvis PC-en skal leve opp til sitt rykte.

Prisen begynner på 1595 dollar (9000 kroner) for den grunnleggende modellen, og dette øker garantert hvis du vil oppgradere innmaten. Pleier du å jobbe i hasardiøse omgivelser, kan med andre ord denne PC-en være løsningen for deg.

(Kilde: Fanless Tech)

Se flere bilder av tøffing-PC-en i galleriet nedenfor:

Les også
Streacom FC5 OD: Dette kabinettet gir deg en lekker og lydløs PC
Les også
Sjekk den nye superkjøleren
Les også
Nå kommer Samsungs alt-i-ett-PC
Les også
Asus VivoBook S200: Billig og kjælen bærbar PC
Les også
Toshiba slipper ultrabred Ultrabook
Les også
Denne harddisken tåler å få bank
Les også
Seks robuste mobiltelefoner: Hvor mye tåler de råeste støtsikre mobilene?
annonse

Les også