Til hovedinnhold

En hanske perfekt for norsk vinter?

Disse oppladbare hanskene varmer hendene for et ekstra tøft klima.

Chaval

Når det blir bikkjekaldt, er det ålreit å pakke seg inn i stadig mer isolerende tøy for å unngå både koldbrann og forkjølelse. Om vinteren tar vi gjerne på oss votter eller hansker for å unngå neglesprett – og der førstnevnte byr på økt isolasjon, men lavere presisjon – byr sistnevnte på mindre varme, men forhøyet fingerspitzengefühl, som det heter på godt norsk.

Har du ikke sett deg lei av dette kjipe valget? Varm og klønete versus kald og (i stadig mindre grad) presis? Her kommer løsningen i form av oppladbare hansker med innebygd varme!

Ingen brannfare

Det fulle navnet på disse teknologiske tøyvidundrene er Chaval Reponse XRT Heated Gloves. De som er redde for å brenne seg, få elektrisk støt eller bli utsatt for andre elektriske farer kan puste lettet ut, ettersom hanskene ikke er utstyrt med varmeledende ledninger.

Ved hjelp av et enkelt knappetrykk blir en syltynn polymerfilm på innsiden av hanskene varmet opp, til glede for både deg og hendene dine på en kald vinterdag.

Hanskene «lades opp» via en medfølgende strømadapter, slik at du slipper å styre med batterier. Når det gjelder temperaturen, har du imidlertid ingen manuell kontroll.

Du styrer ikke varmen

De høyteknologiske hanskene kommer utstyrt med evnen til å sanse temperaturen i hendene dine og justerer varmen deretter. Dette er mulig takket være nanoteknologi som gjør all jobben for deg, og polymerfilmen sørger videre for jevn fordeling av varmen over hele hånden.

Du får fatt i hanskene hos Chaval USA, men vær beredt på å punge ut: De koster nemlig 390 dollar, altså over 2200 kroner (før merverdiavgift). Men hva vil du vel ikke gjøre for å unngå å fryse fingrene av deg om vinteren?

(Kilde: Chip Chick)

annonse