Til hovedinnhold

Se TV-sendinger med Samsung Galaxy

På Samsung European Forum 2011 i Budapest har det blitt kjent at eiere av Samsungs seneste Smart TV-modeller vil få muligheten til å streame TV-sendinger til et kompatibelt nettbrett eller smarttelefon.

Det nylig annonserte nettbrettet Galaxy Tab 10.1 og smarttelefonen Samsung Galaxy S II vil begge fungere med denne nye funksjonen, og skal kunne ta i bruk TV-apparatenes sekundære tuner. Dette vil gjøre de mobile enhetene i stand til å motta live fjernsynssendinger og se på dem hvor man vil i hjemmet.

Gjelder kun nyeste modeller?

Ingen detaljerte spesifikasjoner har blitt gjort tilgjengelig ennå, men det blir spekulert i om man ikke knytter TV og mobile enheter sammen trådløst på samme måte som ved selskapets fjernkontroll med berøringsskjerm, som ble annonsert på CES i januar. Dette innebærer i så fall sammenknytning via Bluetooth-teknologi.

Dette tilbudet gjelder dessverre kun for de kommende D7000- og D8000-seriene, og ikke tidligere modeller fra Samsung. Det er også ukjent om dette vil gjelde eldre smarttelefoner og nettbrett fra det sør-koreanske selskapet – som den første Galaxy Tab-en.

(Kilde: Pocket-lint)

Les også
LG, Sharp og Philips utvikler felles Smart TV
Les også
Samsung Apps når 5 millioner nedlastinger
Les også
Samsungs Smart TV-er får 3D-spill
Les også
Stream musikk til datamaskinen med AirServer
Les også
Apple lanserer HDMI-adapter til iPhone og iPad
Les også
Denne radioen lar deg se på TV samtidig
Les også
Samsung viser nye 3D-Smart TV-er
Les også
Fremtiden blir smartere
Les også
Gjør Samsung Galaxy om til fjernkontroll
Les også
"Smarte" enheter vil nå 230 millioner innen 2014
annonse