Tek.no

Nyhet

Forumkonkurransen uke 2

Terje Ness Andersen
4 Nov 2008 13:30

abcd i "Mobil og GPS" den 29.10.2008:
Brukeren abcd tar seg her bryet med å komme med en anbefaling til forumets brukere, i form av mobilprogramvaren Emoze. Dette setter vi pris på!:
Gratis-programmet Emoze anbefales for de som ønsker seg push email og som har en Nokia s60 telefon og en Gmail konto. Jeg fant programmet når jeg lette etter gode epost-løsninger til den nye mobilen min (Nokia 6120). Jeg har fått testet det litt og det fungerer perfekt så langt! Programmet kan stilles inn på å starte automatisk og man merker ikke at det er der bortsett fra et lite symbol på startskjermen. Når det kommer en ny mail får man beskjed på samme måte som med ny SMS, bare med den lyden som er valgt for ny epost i innstillingene på telefonen. Meldingene kommer fram raskt - raskere enn jeg får beskjed om ny mail fra PCen. Det går an å ha flere Gmail-kontoer aktive samtidig.
ron jeremy i "Mobil og GPS" den 29.10.2008:
Brukeren ron jeremy leverer et overbevisende godt svar til "Tessamor" som vil ha hjelp til å kjøpe seg ny mobil.:

Klapp er det ikke mye av om dagen, men de første jeg kommer på i farten er G400 og W980i.
Henholdsvis fra Samsung og SE.
Generelt vil jeg si at Samsung er svake når det kommer til batterikapasitet, SE har imidlertid dette som en styrke, og kan bare se seg slått av S60 FP2 egentlig.
Vil kanskje anbefale deg W980i siden du vil ha klapp form, den er ikke av de billigste, og kamera er ikke helt i toppklassen, men batteriet er bra, utseendet er kanon.
Som et lite tips, kan jeg fortelle deg at dersom du ikke liker den i sort, kommer det flere farger etterhvert, rød og hvit er to av dem.
Lykke til!
Premiene
For de ti første vinnerne har vi sikkerhetspakken fra Panda Security, "Global Protection 2009". Den inneholder blant annet brannmur, antivirus, verktøy spyware/styggvare, identitetstyveri, usikker surfing, verktøy mot treg PC og mer. Denne pakken har blitt godt mottatt fra blant annet PCWorld og det svenske datamagasinet Dator. Pakken er levert fra Panda Security/Viro Safe Norge AS
For de to totalt beste innleggene har vi skaffet til veie Dab- og nettradioen Pinell Supersound som vil bli levert til brukerne bak disse innleggene. Både Teknofil og DinSide har gitt denne avanserte radioen gode skussmål.
Forumet
For vel en måned siden opprettet Teknofil.no og Mobilen.no et eget diskusjonsforum, for at våre brukere lettere kan dele sine interesser og at leserspørsmål og ting brukerne lurer på skal bli lettere besvart. I skrivende stund teller forumet totalt 76 medlemmer, men vi håper selvsagt på flere! Vil du være med å bidra, spørre og svare, så registrer deg gratis på vårt forum i dag! Registreringen finner du her! Du kan også lese mer om forumkonkurransen her. Er det noe du har lyst å komme med tilbakemelding om, enten det er Mobilen, Teknofil, Forumet, Speedometeret eller andre ting tar vi det gjerne i mot tilbakemeldinger, eller ved at du sender oss en mail.
Velkommen til forumet!

Les også
Vinneren av forumkonkurransen er kåret
Les også
Vinnerne av forumkonkurranse
Les også
Ukens beste på Mobilen.no
Les også
Konkurranse på Forumet
annonse

Les også