Tek.no

Nyhet

Dette tastaturet gir deg full kontroll i TV-stuen

Logitech slipper tastatur med innebygget berøringsflate.

Logitech/YouTube
5 Mar 2014 18:00

Om du er blant de mange som aktivt benytter deg av strømmetjenester via for eksempel innebygde smart-TV-funksjoner, mediebokser eller spillkonsoller, har du sikkert opplevd at det kan være tidskrevende å taste inn søkefraser.

Man kan riktignok alltids bruke et tastatur, men da blir man gjerne nødt til å bytte mellom dette og fjernkontrollen eller håndkontrollen under navigeringen i menyene.

Nå har utstyrsprodusenten Logitech lansert en løsning de håper vil løse disse praktiske utfordringene og gjøre leveringen av underholdning via strømmetjenestene noe mer effektiv.

Alt i ett

Det gjør de i form av et nytt tastatur som Logitech har kalt Harmony Smart Keyboard, som ifølge selskapet samler alle kontrollbehovene i én enkelt pakke som erstatter både fjernkontroller, universalkontroller og håndkontroller.

Tastaturet kommer med innebygget pekeplate og skal være tilpasset alle mulige strømmeplattformer. Modellen har egne taster for avspilling av programmer og kanalvalg, i tillegg til taster for navigering på spillkonsoller.

Harmony Smart Keyboard fungerer med opptil åtte enheter samtidig og skal være kompatibel med det meste av elektroniske dupeditter for hjemmet. Tastaturet blir tilgjengelig i USA denne måneden til en pris på 150 dollar, litt over 900 kroner.

Norsk pris og tilgjengelighet er dessverre ennå ikke kjent. For mer informasjon om tastaturet kan du sjekke ut produktsiden hos Logitech, og sett opp et varsel i Prisguiden for å få beskjed når det er på plass her til lands.

Logitech har sluppet tastatur med pekeplate før: Denne modellen har en ekstra stor pekeplate »

Les også
Snart kan du styre PC-en og TV-en med denne ringen
Les også
Lag en «MacBook»av iPad-en din
Les også
Dette er Sonys Chromecast-konkurrent
Les også
Dette tastaturet setter komfort i høysetet
annonse

Les også