Til hovedinnhold

Få orden på hendene med ergonomisk tastatur

Comfort Curve Keyboard 3000 fra Microsoft.

Det ser ut som en full sjømanns verste mareritt, men Comfort Curve Keyboard 3000 fra Microsoft er et tastatur som tar ergonomi på alvor. Tastaturet er ment for de som ikke foretrekker et delt tastatur for å maksimere graden av behagelige posisjoner for hendene under langvarig bruk.

Comfort Curve Keyboard 3000 har ifølge Microsoft vært under utvikling i over tre år – med konstant forskning og testing over mange runder. Det ergonomiske tastaturet bygger på forgjengeren Comfort Curve og skal ha flere forbedringer.

To viktige forbedringer

Den første fundamentale endringen i forhold til originalen er at QWERTY-knappene har fått en uniform størrelse slik at tastaturet skal likne mest mulig på tradisjonelle tastaturer, noe som skal gjøre overgangen til nye brukere lettere.

Den andre forbedringen er at krumningen har blitt modifisert for å være hva Microsoft kaller "mer organisk." Dette har blitt foretatt ved å tilføye kurvatur i tre dimensjoner, noe som skal øke komforten.

Pris og tilgjengelighet

Comfort Curve Keyboard 3000 vil bli tilgjengelig fra og med august på steder som Amazon og Microsoft Store til en veiledende pris på 25 dollar, eller 140 kroner.

(Kilde: Microsoft)

annonse