Nyhet

MSI flesker til med rå PC-er

Lanserer bærbare med heftig teknologi

MSI vil være med på vårens store bransjenyheter. De lanserer nå en ny G-serie med kraftige bærbare maskiner til spill. De vil bruke det beste av to verdener, og skal bruke både Intels nye Ivy Bridge-prossesor samt de nyeste Nvidia Geforce GTX 670-modellene: GT60 og GT70.

Ut over å være utstyrt med de nyeste mobile skjermkortene fra Nvidia, støtter den kommende G-serien fra MSI både DirectX 11 og Nvidia PhysX-teknologi. Takket være disse kan de nye bærbare levere enda høyere ytelse i forhold til selskapets velkjente GT780DX-modell. Vi fikk en sniktitt på disse maskinene under årets CeBIT-messe, hvor MSI avslørte at de ikke ønsker å satse på Ultrabooker.

– Intel presser alt for mye på pris. I tillegg til det så kommer det nye ting hele tiden, og dermed må det kostbare endringer til. Ut fra volum er ikke det noe MSI greier å følge med på, kostnadene blir kort og godt for høye i forhold til inntjeningen, forteller Eric van Beurden, Marketing Director hos MSI

Utover dette blir maskinene levert med Nvidias Optimus GPU boost, som bytter mellom det dedikerte og det integrerte skjermkortene for å få best mulig ytelse for minst mulig batterikraft. THX har også blitt med og leverer sammen med høyttalerprodusenten Dynaudio gode lydopplevelser.

Lanseringsdato, tilgjengelighet og pris er fortsatt ikke kjent.

Les også
Dell XPS 15: Ny generasjon, nye muligheter
Les også
Multicom Kunshan P170E: En skikkelig norsk kraftpakke
Les også
Her er MSIs nye bærbarversting
Les også
Asus G55VW: Her er en spill-PC med muskler
Les også
Toshibas råeste bærbare hittil
Les også
Asus slipper røff bærbar for spillere
Les også
Slik blir Samsungs store ultraportable PC
Les også
Større, tynnere og lettere fra Samsung
Les også
Velg riktig hjemme-PC
Les også
Syv bærbare PC-er under 15": Disse små-laptopene bør du velge
annonse