Til hovedinnhold

Brukte 150.000 kr på lootbokser for å få sjelden «gem»

– Takk for denne autentiske Diablo-opplevelsen.

Mikrotransaksjoner i Diablo Immortal har fått mye oppmerksomhet både før og etter lansering. Mange har spekulert i hvor mye det ville koste å sikre seg noen av spillets mest sjeldne gjenstander – som kun er tilgjengelige som tilfeldige belønninger i lootbokser – og Twitch-profilen Quin69 var blant de som bestemte seg for å finne ut av det.

Etter å ha brukt nesten tre uker på å få en såkalt «Gem» av beste kvalitet, fikk han omsider sin første i helgen. På Twitter skrev han at det «bare» kostet ham drøye 156 000 kroner i kjøp av lootbokser.

For å oppgradere figuren sin fullt ut trenger man seks slike steiner. Med enkel hoderegning – som ikke blir nøyaktig ettersom lootboksene er bygget på sannsynligheter – kan det altså ta 936 000 kroner å komme seg hele veien.

Med den edle juvelen endelig i lomma fant Quin ut at nok var nok. Han slettet først spillet tvert, før han fant ut at han hadde glemt å ta et skjermbilde av den. Etter å ha reinstallert Diablo Immortal valgte han så å ødelegge den ved å bruken den til å oppgradere en annen verdiløs gem.

Til slutt slettet han både figuren sin og så spillet for andre gang.

– Faen ta dere, faens Blizzard. […] Kom deg av PC-en min. Du fortjener ikke å bli værende på den. Diablo II Resurrected, du kan bli. Diablo III, du lever farlig, men greit, jeg tillater det. Diablo Immortal? Kom deg til helvete bort, sa Quin.

LES OGSÅ: Her spiller han Doom på en legokloss (Gamer.no) »

annonse