Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Knuser salgsrekorder til tross for hard kritikk

Tidenes beste digitallansering.

10,2 millioner digitale eksemplarer av Cyberpunk 2077 ble solgt i desember. Aldri før har et spill solgt så mange eksemplarer i digital form ved en lansering, melder analyseselskapet SuperData.

De enorme salgstallene kommer til tross for det mange omtales som en skandalelansering, stappfull av bugs og feil i spillet på de fleste plattformer. Spillet hadde til og med så mange problemer at Sony fjernet Cyberpunk 2077 fra sin digitale nettbutikk, og tilbød alle som hadde kjøpt det full refusjon, uansett hvor mange timer man allerede hadde brukt på spillet.

Refusjonene på de ulike plattformene skal være inkludert i salgstallene til SuperData.

PC-spillsjangeren så en økning på 40 prosent sammenlignet med året før, og Cyberpunk 2077 får mesteparten av æren.

Fikser spillet gradvis

Til tross for enorme salgstall står utvikleren CD Projekt Red foran et tidkrevende prosjekt med å gjenoppbygge ryktet sitt blant gamere. De har hatt stor suksess med The Witcher-serien, spesielt etter det enormt populære The Witcher 3, og forventningene til Cyberpunk 2077 var skyhøye. Men da spillet ble lansert i desember ble mange møtt med et spill som så vidt fungerte, spesielt på PlayStation 4 og Xbox One.

Selskapet har sluppet en rekke små oppdateringer siden lansering, og en større 1.1-versjon rett før helgen, som skal fikse de verste problemene. De lover også en rekke gratis oppdateringer i året som kommer, og støtte for flerspillermodus neste år.

annonse