Nyhet

Nå kan du prøve «Hyper Scape»

Blir en konkurrent til Fortnite.

Hyper Scape

Nå kan du, dersom du spiller på PC, teste Ubisoft sitt kommende spill «Hyper Scape». Det kommende spillet faller inn i Battle Royale-sjangeren, og er ventet å lanseres senere i år for PC, PlayStation 4 og Xbox One, melder The Verge.

Dette spillet er nok ventet å bli en direkte konkurrent til Fortnite, hvor du nok vil kjenne igjen mange av hovedfunksjonene i begge spillene.

Spillet lanseres altså for fullt senere, men du kan allerede nå registrere deg til såkalt teknisk testing for å få en forsmak på hva som kommer.

Spillet har en futuristisk setting

Våpen oppgraderes

I Hyper Scape så må du også finne og plukke opp våpen. Og finner du tilsvarende våpen som du allerede har, så skal dette bli oppgradert når du plukker opp det samme flere ganger. Når du har nådd maks-nivået, vil du i stedet motta ammunisjon til det gjeldende våpenet.

Også i dette spiller lønner det seg å se etter kister, som ikke helt uventet lager lyd når du er i nærheten. Disse innholder ofte bedre og mer oppgraderte versjoner av våpnene enn de du bare plukker opp rundt forbi.

Det finnes også egne bygninger som har spesielt merkede vinduer med et oransjemønster som avslører at de innholder mer våpen en vanlig.

Tar du livet av en fiende dropper også disse våpen som har godt med oppgradering, så det lønner seg å ta flest mulig av disse.

Når du er tatt kan du være i spøkelsesform for å hjelpe laget ditt finne fienden før du eventuelt kan gjenopplives.

Kan gjenoppstå

Skulle du bli tatt av fienden er ikke spillet over av den grunn. I det du mister livet vil du gå over i en spøkelsesform hvor du er helt usynlig for andre spillere.

Ergo kan du løpe rundt, uten mulighet for å bruke våpen eller hacks, og dermed hjelpe medspillerne dine med å finne fiendene med mer, før de gjenoppliver deg igjen.

Foruten dette ha du også en rekke ulike «hacks» som gir spillet en ekstra vri.

Du vinner spillet dersom alle andre lag er tatt ut i arkademodus, eller så kan du spille en annen variant der det gjelder å holde en krone i 45 sekunder uten å bli skutt.

Utfordringen med å holde denne kronene er at du merkes slik at både fiender og lagkameratene dine kan se deg. Så her gjelder det å samarbeide godt.

annonse