Tek.no

Nyhet

Netcom-bredbånd til minipris

Marius Valle
27 Aug 2007 13:47

Netcom lanserer en ny tjeneste for storbrukere av internett på mobilen. Connect Fritid er en tilleggstjeneste som lar deg surfe så mye du vil på kveldstid og i helger for 99 kroner i måneden.

Erstatter ADSL

Netcom vil at du skal kunne erstatte ADSL-linjen din med HSDPA der det er tilgjengelig.

At Netcom har planer om å introdusere en egen HSDPA-ruter til hjemmet, understreker dette. Ifølge Digi.no har Netcom testet ut boksene, som skal komme i salg en gang etter september måned.

- Målet er at HSDPA skal kunne erstatte ASDL. Den tunge, avanserte brukeren vil nok sikkert ha høyere hastigheter, men for vanlig bruk fungerer det bra.

Der det ikke finnes HSDPA i dag, det vil si alle andre steder enn Oslo, er Connect Fritid ifølge Netcom et tillegg til ADSL.

Kun fri bruk på kvelden

Kveldstid regnes fra klokken 1700 på hverdager, og helg er fra fredag klokken 17 til mandag klokken 0800.

Utenom dette koster det 5 kroner per MB, og maks 50 kroner per dag å bruke Connect Fritid. Om du da skal bruke internettilkobling til for eksempel skole eller jobb vil det neppe lønne seg å velge Netcoms nye tilbud.

Connect Fritid kan brukes overalt hvor Netcom har mobildekning i Norge. Tjensten kan brukes sammen med både mobiltelefon eller et eget 3G-kort til PC-en.

- Vi er stolte av å kunne tilby denne prisen på kveldstid og i helger. Connect har først og fremst vært for storbrukere og bedrifter. Connect Fritid er ett hundre prosent rettet mot privatmarkedet, og for dem som vil ha tilgang til internett når som helst og hvor som helst på fritiden, sier kommunikasjonsrådgiver i Netcom, Øyvind Vederhus, til Amobil.

Les også
Her kan du bruke super-3G
Les også
Rekordlav ringepris fra Netcom
Les også
Telenor lover krig på super-3G
Les også
Netcom lanserer venne-løsning
Les også
MSN og mer gratis-ringing fra Netcom
Les også
Netcom gir deg bedre lyd
Les også
NetCom har åpnet super-3G
annonse

Les også