Til hovedinnhold

En Iphone 4 full av diamanter

For kun 20 000 dollar kan man kjøpe seg en Iphone 4 med diamanter langs sidene.
Nokia viste frem 6700 Classic i Gold-utgave på årets Elektrofil-messe.
Nokia N97 Mini Gold ble også vist frem på årets Elektrofil.

De siste årene har det nærmest blitt en tradisjon at dyre telefoner har fått en ekstra designomgang av gullsmeder eller andre designselskaper. Nokias designmobil 8800 Sirocco ble for noen år tilbake lansert besmykket både med gull og diamanter.

I den senere tid har også produsentene selv sett monn i kunder som ønsker høyere bling-faktor. Blant annet kom nylig Nokia N97 Mini og Nokia 6700 Classic i Gold-utgaver, med gullplett. Disse var heller ikke voldsomt mye dyrere enn originalene, selv om prisen landet noe høyere.

Etter at Iphone 4 kom i salg for en tid siden, har designeren Stuart Hughes nå sørget for å kle telefonen i diamanter. 20 000 dollar, eller nærmere 130 000 kroner, koster herligheten. Det dreier seg om en hvit, ulåst Iphone 4 med 32GB lagringsplass.

Diamantene ser ut til å omkranser telefonens utvendige antennebånd, slik at den iallfall bør kunne styre klar av beskyldninger om dårlig mottak på grunn av brukerens grep om telefonen. Hvordan diamantene påvirker mottaket vites dog ikke.

Samme designer har allerede gjort seg skyldig i en diamantkledt Iphone 3GS, en Nintendo Wii i gullplett og en Ipad i 22 karat gull til den nette sum av 190 000 dollar.

Nylig viste også det russiske selskapet Gresso frem en Iphone 4 med baksiden kledd i en edel afrikansk tresort (african blackwood). I tillegg til det spesielle trevirket er telefonen også dandert med swarovsky-krystaller.

Prisen for utgaven i tre er heller ikke den aller verste. Mellom 3000 og 3500 dollar kan eventuelle kjøpere av herligheten se frem til å bli kvitt.

Les testen av Iphone 4

(Kilder: engadget.com: 1, 2)

annonse