Tek.no

Nyhet

Projektoren som tar 3D-opplevelsen inn i hjemmet

Bjørn Henninen
10 Sept 2010 10:01

Sony har tidligere meldt at de kaster seg over 3D-markedet, dette følges opp med deres første 3D projektor.

For dem som allerede har 3D briller fra Sony, så benytter projektorene de samme brillene. Ved hjelp av den nye dynamiske irisen presterer projektoren ogdt og levere et dynamisk kontrastforhold på 150000:1. Panelet er av typen SXDR og har en oppdateringsfrekvens på 240 Hz, noe som skal sørge for minimalt med ujevnheter i bildet. Projektoren har muligheten for å simulere 3D, på matriale som ikke er 3D i utgangspunktet. Med sine 22 dB kan man også si at den er av den stille typen. Det er også jobbet med innstalasjon, slik at den enkelt kan stilles inn for stor hjemmekino, eller en liten stue.

Sony kjører nå for fullt på 3D, og det satses på at både film og spill skal gå mer over til 3D. Med et økende antall spill i 3D, åpner projektoren 3D verden for spillere med ønske om storskjerm. Hvem har ikke fantasert om godt gjennomførte spill i 3D på 120"?

Pris i Norge er ukjent, men det meldes om rundt 6.000 britiske pund i England. For den prisen følger det med to 3D-briller. Enheten er leveringsklar i november.

(Kilde: Pressemelding Sony)

Les også
JVC viser THX-sertifiserte 3D-projektorer
Les også
Utvider MX-serien
Les også
Stor samletest av 3D-TV-er
Les også
3D-projisering med lommeboka i behold
Les også
To 3D-klare fra Optoma
annonse

Les også