Nyhet

Nye funksjoner i Pre avsløres

Palms nye Pre-mobil med det nye operativsystemet WebOS regnes som innovativ av de fleste som har prøvd ut telefonen. Men enkelte nye funksjoner har så langt blitt oversett. 

I et videointervju med Roger McNamee i Elevation Partners, som har investert 425 millioner dollar i Palm i forbindelse med utviklingen av WebOS, avsløres det nye hendige funksjoner i Pre. Du kan se hele intervjuet nederst i artikkelen.

Gir deg dagsplanen på et sølvfat

Mange av Pres funksjoner som var nevnt under lanseringen, skal gjøre hverdagen enklere. Telefonen gjør rett og slett en rekke ting for deg. Men den gjør faktisk langt mer enn det som ble nevnt i Palms første pressemelding. 

Når du våkner opp på morgenen, har telefonen kalenderen klar og den har faktisk lastet ned kart for alle hendelsene i kalenderen. Dersom du skal farte mye i jobbsammenheng, trenger du dermed bare å trykke inn adresser i kalenderen på forhånd og telefonen gjør resten.

Og ikke nok med det, den laster også ned informasjon fra Wikipedia om de personene og firmaene du skal møte i løpet av dagen. Dermed blir det enklere å være forberedt. 

– Nå er du for sent ute. Skal jeg fikse det for deg?

Pre har også fått en interessant funksjon som hjelper tidsoptimister ved at telefonen sier ifra når du ikke rekker en kalenderoppføring, for eksempel et møte. For å få det til sjekker telefonen tidspunktet til hendelsen i kalenderen og telefonens nåværende GPS-posisjon. 

Dersom det er ti minutter igjen til møtet begynner, og Pre beregner at du ikke rekker å komme deg dit i tide fra din nåværende GPS-posisjon, får du muligheten til å sende en autogenerert e-post til for eksempel assistenten din eller resten av de som deltar i møtet.

Pre er altså på mange måter et personlig hjelpemiddel. Hele intervjuet som setter lys på disse funksjonene er det Yahoo Finance som står for, og du kan se hele videoen under.

(Kilde: boygeniusreport.com)

Les også
Nye detaljer om ny Palm
Les også
Er dette Palm Castle?
Les også
Se bilder av Web OS
Les også
Pre får nye programmer
Les også
Her er Palms nye "Pre"
Les også
Nokia 5800 Xpressmusic
Les også
RIM Blackberry 9000 Bold
Les også
Apple Iphone 3G
annonse